Integritetspolicy

Denna integritetspolicybeskriver våra policyer och procedurer för insamling, användning och avslöjande av din information när du använder tjänsten och berättar om dina integritetsrättigheter och hur lagen skyddar dig.

Vi använder dina personuppgifter för att tillhandahålla och förbättra Tjänsten. Genom att använda tjänsten samtycker du till insamling och användning av information i enlighet med denna integritetspolicy.

Tolkning och definitioner

Tolkning

Orden vars initiala bokstav är versal har betydelser definierade under följande villkor. Följande definitioner ska ha samma betydelse oavsett om de förekommer i singular eller i plural.

Definitioner

För ändamålen med denna integritetspolicy:

kontobetyder ett unikt konto som skapats för dig för att få tillgång till vår tjänst eller delar av vår tjänst.

Företag(kallas antingen ”företaget”, ”vi”, ”oss” eller ”vårt” i detta avtal) hänvisar till Bitcoin 360™ på 435 Orchard Rd, #11 Wisma Atria, Singapore 238877.

För ändamålet med GDPR är företaget personuppgiftsansvarig.

Småkakorär små filer som placeras på din dator, mobila enhet eller någon annan enhet av en webbplats, som innehåller information om din webbhistorik på den webbplatsen bland dess många användningsområden.

Landavser Storbritannien

Datakontrollant, i enlighet med GDPR (General Data Protection Regulation), hänvisar till företaget som den juridiska person som ensam eller tillsammans med andra bestämmer ändamålen och medlen för behandlingen av personuppgifter.

Enhetbetyder vilken enhet som helst som kan komma åt Tjänsten såsom en dator, en mobiltelefon eller en digital surfplatta.

Facebook-fansidaär en offentlig profil som heter Bitcoin 360 FB-sida specifikt skapad av företaget på Facebooks sociala nätverk.

Personlig informationär all information som relaterar till en identifierad eller identifierbar individ.

För ändamålen med GDPR avser personuppgifter all information som relaterar till dig såsom ett namn, ett identifikationsnummer, platsdata, onlineidentifierare eller till en eller flera faktorer som är specifika för det fysiska, fysiologiska, genetiska, mentala, ekonomiska, kulturella eller sociala identitet.

Servicehänvisar till webbplatsen.

Tjänsteleverantörbetyder varje fysisk eller juridisk person som behandlar uppgifterna för företagets räkning. Det avser tredjepartsföretag eller individer som är anställda av Företaget för att underlätta Tjänsten, tillhandahålla Tjänsten för företagets räkning, utföra tjänster relaterade till Tjänsten eller hjälpa Företaget med att analysera hur Tjänsten används. För ändamålet med GDPR betraktas tjänsteleverantörer som databehandlare.

Tredjepartstjänst för sociala medierhänvisar till vilken webbplats som helst eller någon webbplats för sociala nätverk genom vilken en användare kan logga in eller skapa ett konto för att använda tjänsten.

Användningsdatahänvisar till data som samlas in automatiskt, antingen genererad av användningen av tjänsten eller från tjänstens infrastruktur i sig (till exempel varaktigheten av ett sidbesök).

Hemsidahänvisar till Bitcoin 360, tillgänglig frånhttps://bitcoin360ai.com

Dubetyder individen som har åtkomst till eller använder Tjänsten, eller företaget eller annan juridisk person på uppdrag av vilken sådan individ får åtkomst till eller använder Tjänsten, beroende på vad som är tillämpligt.

Enligt GDPR (General Data Protection Regulation) kan du hänvisas till som den registrerade eller som Användaren eftersom du är den individ som använder Tjänsten.

Samla in och använda dina personuppgifter

Typer av insamlade data

Personlig information

När vi använder vår tjänst kan vi be dig att förse oss med viss personligt identifierbar information som kan användas för att kontakta eller identifiera dig. Personligt identifierbar information kan innefatta, men är inte begränsad till:

E-postadress

Förnamn och efternamn

Telefonnummer

Användningsdata

Användningsdata

Användningsdata samlas in automatiskt när Tjänsten används.

Användningsdata kan inkludera information som din enhets Internetprotokolladress (t.ex. IP-adress), webbläsartyp, webbläsarversion, sidorna i vår tjänst som du besöker, tid och datum för ditt besök, tiden som spenderats på dessa sidor, unik enhet identifierare och andra diagnostiska data.

När du använder tjänsten via eller via en mobil enhet kan vi samla in viss information automatiskt, inklusive, men inte begränsat till, typen av mobil enhet du använder, din mobila enhets unika ID, din mobila enhets IP-adress, din mobil operativsystem, vilken typ av mobil webbläsare du använder, unika enhetsidentifierare och annan diagnostisk data.

Vi kan också samla in information som din webbläsare skickar när du besöker vår tjänst eller när du använder tjänsten via eller via en mobil enhet.

Spårningstekniker och cookies

Vi använder cookies och liknande spårningstekniker för att spåra aktiviteten på vår tjänst och lagra viss information. Spårningstekniker som används är beacons, taggar och skript för att samla in och spåra information och för att förbättra och analysera vår tjänst.

Du kan instruera din webbläsare att vägra alla cookies eller att indikera när en cookie skickas. Men om du inte accepterar cookies kanske du inte kan använda vissa delar av vår tjänst.

Cookies kan vara ”Persistent” eller ”Session” Cookies. Beständiga cookies finns kvar på din persondator eller mobila enhet när du går offline, medan sessionscookies raderas så snart du stänger din webbläsare. Läs mer om cookies:Allt om cookies.

Vi använder både sessions- och beständiga cookies för de syften som anges nedan:

Nödvändiga/nödvändiga cookies

Typ: Sessionscookies

Administreras av: Oss

Syfte: Dessa cookies är viktiga för att ge dig tjänster som är tillgängliga via webbplatsen och för att du ska kunna använda några av dess funktioner. De hjälper till att autentisera användare och förhindra bedräglig användning av användarkonton. Utan dessa cookies kan de tjänster som du har bett om inte tillhandahållas, och vi använder endast dessa cookies för att tillhandahålla dig dessa tjänster.

Cookiespolicy / Acceptans av meddelande Cookies

Typ: Beständiga cookies

Administreras av: Oss

Syfte: Dessa cookies identifierar om användare har accepterat användningen av cookies på webbplatsen.

Funktionscookies

Typ: Beständiga cookies

Administreras av: Oss

Syfte: Dessa cookies tillåter oss att komma ihåg val du gör när du använder webbplatsen, såsom att komma ihåg dina inloggningsuppgifter eller språkinställningar. Syftet med dessa cookies är att ge dig en mer personlig upplevelse och att undvika att du behöver ange dina inställningar igen varje gång du använder webbplatsen.

Spårnings- och prestandacookies

Typ: Beständiga cookies

Administreras av: Tredje part

Syfte: Dessa cookies används för att spåra information om trafik till webbplatsen och hur användare använder webbplatsen. Informationen som samlas in via dessa cookies kan direkt eller indirekt identifiera dig som en enskild besökare. Detta beror på att informationen som samlas in vanligtvis är kopplad till en pseudonym identifierare som är kopplad till den enhet du använder för att komma åt webbplatsen. Vi kan också använda dessa cookies för att testa nya sidor, funktioner eller nya funktioner på webbplatsen för att se hur våra användare reagerar på dem.

För mer information om de cookies vi använder och dina val angående cookies, vänligen besök vår Cookiepolicy eller avsnittet Cookies i vår Sekretesspolicy.

Användning av dina personuppgifter

Företaget kan använda personuppgifter för följande ändamål:

  • För att tillhandahålla och underhålla vår tjänst, inklusive att övervaka användningen av vår tjänst.
  • För att hantera ditt konto: för att hantera din registrering som användare av tjänsten. De personuppgifter du tillhandahåller kan ge dig tillgång till olika funktioner i Tjänsten som är tillgängliga för dig som registrerad användare.
  • För utförande av ett kontrakt: utveckling, efterlevnad och genomförande av köpekontraktet för de produkter, föremål eller tjänster som du har köpt eller av något annat avtal med oss genom tjänsten.
  • För att kontakta dig: För att kontakta dig via e-post, telefonsamtal, SMS eller andra likvärdiga former av elektronisk kommunikation, såsom en mobilapplikations push-meddelanden angående uppdateringar eller informativ kommunikation relaterad till funktionerna, produkterna eller avtalade tjänsterna, inklusive säkerhetsuppdateringarna, när det är nödvändigt eller rimligt för genomförandet.
  • För att förse dig med nyheter, specialerbjudanden och allmän information om andra varor, tjänster och evenemang som vi erbjuder som liknar dem som du redan har köpt eller frågat om såvida du inte har valt att inte ta emot sådan information.
  • För att hantera dina förfrågningar: För att delta och hantera dina förfrågningar till oss.

Vi kan dela din personliga information i följande situationer:

  • Med tjänsteleverantörer: Vi kan komma att dela din personliga information med tjänsteleverantörer för att övervaka och analysera användningen av vår tjänst, för att kontakta dig.
  • För företagsöverlåtelser: Vi kan komma att dela eller överföra din personliga information i samband med eller under förhandlingar om en sammanslagning, försäljning av företagets tillgångar, finansiering eller förvärv av hela eller delar av vår verksamhet till ett annat företag.
  • Med affiliates: Vi kan komma att dela din information med våra affiliates, i vilket fall vi kommer att kräva att dessa affiliates respekterar denna integritetspolicy. Affiliates inkluderar vårt moderbolag och alla andra dotterbolag, joint venture-partners eller andra företag som vi kontrollerar eller som står under gemensam kontroll med oss.
  • Med affärspartners: Vi kan komma att dela din information med våra affärspartners för att erbjuda dig vissa produkter, tjänster eller kampanjer.
  • Med andra användare: när du delar personlig information eller på annat sätt interagerar i de offentliga områdena med andra användare, kan sådan information ses av alla användare och kan distribueras offentligt utanför. Om du interagerar med andra användare eller registrerar dig via en social medietjänst från tredje part, kan dina kontakter på tredjepartstjänsten för sociala medier se ditt namn, din profil, bilder och beskrivning av din aktivitet. På liknande sätt kommer andra användare att kunna se beskrivningar av din aktivitet, kommunicera med dig och se din profil.

Lagring av dina personuppgifter

Företaget kommer endast att behålla dina personuppgifter så länge som är nödvändigt för de syften som anges i denna integritetspolicy. Vi kommer att behålla och använda dina personuppgifter i den utsträckning det är nödvändigt för att uppfylla våra juridiska skyldigheter (till exempel om vi är skyldiga att behålla dina uppgifter för att följa tillämpliga lagar), lösa tvister och upprätthålla våra juridiska avtal och policyer.

Företaget kommer också att behålla användningsdata för interna analysändamål. Användningsdata lagras i allmänhet under en kortare tid, förutom när dessa data används för att stärka säkerheten eller för att förbättra funktionaliteten hos vår tjänst, eller när vi är juridiskt skyldiga att behålla dessa uppgifter under längre tidsperioder.

Överföring av dina personuppgifter

Dina uppgifter, inklusive Personuppgifter, behandlas på Bolagets verksamhetskontor och på alla andra platser där de parter som är inblandade i behandlingen finns. Det betyder att denna information kan överföras till – och underhållas på – datorer utanför din stat, provins, land eller annan statlig jurisdiktion där dataskyddslagarna kan skilja sig från dem från din jurisdiktion.

Ditt samtycke till denna integritetspolicy följt av ditt inlämnande av sådan information representerar ditt samtycke till den överföringen.

Företaget kommer att vidta alla åtgärder som rimligen är nödvändiga för att säkerställa att dina uppgifter behandlas säkert och i enlighet med denna sekretesspolicy och ingen överföring av dina personuppgifter kommer att ske till en organisation eller ett land om det inte finns tillräckliga kontroller på plats, inklusive säkerheten för Dina uppgifter och annan personlig information.

Avslöjande av dina personuppgifter

Affärstransaktion

Om företaget är involverat i en fusion, förvärv eller försäljning av tillgångar kan dina personuppgifter överföras. Vi kommer att meddela innan dina personuppgifter överförs och blir föremål för en annan integritetspolicy.

Rättsväsende

Under vissa omständigheter kan företaget bli skyldigt att lämna ut dina personuppgifter om det krävs enligt lag eller som svar på giltiga förfrågningar från offentliga myndigheter (t.ex. en domstol eller en statlig myndighet).

Andra lagkrav

Företaget kan avslöja dina personuppgifter i god tro att en sådan åtgärd är nödvändig för att:

  • Följ en laglig skyldighet
  • Skydda och försvara företagets rättigheter eller egendom
  • Förhindra eller undersöka eventuella fel i samband med tjänsten
  • Skydda den personliga säkerheten för användare av tjänsten eller allmänheten
  • Skydda mot juridiskt ansvar

Säkerhet för dina personuppgifter

Säkerheten för Dina Personuppgifter är viktig för oss, men kom ihåg att ingen metod för överföring över Internet eller metod för elektronisk lagring är 100 % säker. Även om vi strävar efter att använda kommersiellt acceptabla metoder för att skydda dina personuppgifter, kan vi inte garantera dess absoluta säkerhet.

Detaljerad information om behandlingen av dina personuppgifter

Tjänsteleverantörer har tillgång till dina personuppgifter endast för att utföra sina uppgifter på våra vägnar och är skyldiga att inte avslöja eller använda dem för något annat ändamål.

Analytics

Vi kan använda tredjepartstjänsteleverantörer för att övervaka och analysera användningen av vår tjänst.

Google Analytics

Google Analytics är en webbanalystjänst som erbjuds av Google som spårar och rapporterar webbplatstrafik. Google använder data som samlas in för att spåra och övervaka användningen av vår tjänst. Denna data delas med andra Google-tjänster. Google kan använda den insamlade informationen för att kontextualisera och anpassa annonserna i sitt eget annonsnätverk.

Du kan välja bort att ha gjort din aktivitet på Tjänsten tillgänglig för Google Analytics genom att installera webbläsartillägget Google Analytics opt-out. Tillägget förhindrar Google Analytics JavaScript (ga.js, analytics.js och dc.js) från att dela information med Google Analytics om besöksaktivitet.

För mer information om Googles sekretesspraxis, besök Googles webbsida för sekretess och villkor:https://policies.google.com/privacy

Hotjar

Deras integritetspolicy kan ses påhttps://www.hotjar.com/legal/policies/privacy/

E-post marknadsföring

Vi kan komma att använda dina personuppgifter för att kontakta dig med nyhetsbrev, marknadsförings- eller reklammaterial och annan information som kan vara av intresse för dig. Du kan välja bort att ta emot någon eller alla av dessa meddelanden från oss genom att följa avregistreringslänken eller instruktionerna i alla e-postmeddelanden vi skickar eller genom att kontakta oss.

Vi kan använda tjänsteleverantörer för e-postmarknadsföring för att hantera och skicka e-postmeddelanden till dig.

Mailchimp

Mailchimp är en e-postmarknadsföringstjänst som tillhandahålls av The Rocket Science Group LLC.

För mer information om Mailchimps sekretesspraxis, vänligen besök deras integritetspolicy:https://mailchimp.com/legal/privacy/

AWeber

AWeber är en e-postmarknadsföringstjänst som tillhandahålls av AWeber Communications.

För mer information om AWebers sekretesspraxis, besök deras integritetspolicy:https://www.aweber.com/privacy.htm

GetResponse

GetResponse är en e-postmarknadsföringstjänst som tillhandahålls av GetResponse.

För mer information om integritetspraxis för GetResponse, besök deras integritetspolicy:https://www.getresponse.com/legal/privacy.html

Användning, prestanda och diverse

Vi kan använda tredjepartstjänsteleverantörer för att ge bättre förbättringar av vår tjänst.

Osynlig reCAPTCHA

Vi använder en osynlig captcha-tjänst som heter reCAPTCHA. reCAPTCHA drivs av Google.

Tjänsten reCAPTCHA kan samla in information från dig och från din enhet av säkerhetsskäl.

Informationen som samlas in av reCAPTCHA hålls i enlighet med Googles sekretesspolicy:https://www.google.com/intl/sv/policies/privacy/

GDPR Sekretess

Rättslig grund för behandling av personuppgifter enligt GDPR

Vi kan behandla personuppgifter under följande villkor:

  • Samtycke: Du har gett ditt samtycke till att behandla personuppgifter för ett eller flera specifika ändamål.
  • Fullgörande av ett kontrakt: Tillhandahållande av personuppgifter är nödvändigt för att ett avtal med dig ska kunna fullgöras och/eller för eventuella förpliktelser före kontraktet.
  • Rättsliga skyldigheter: Behandling av personuppgifter är nödvändig för att uppfylla en rättslig skyldighet som företaget är föremål för.
  • Vitala intressen: Behandling av personuppgifter är nödvändig för att skydda dina vitala intressen eller för en annan fysisk person.
  • Allmänna intressen: Behandling av personuppgifter är relaterad till en uppgift som utförs i allmänhetens intresse eller i utövande av myndighetsutövning som tillkommer företaget.
  • Berättigade intressen: Behandling av personuppgifter är nödvändig för ändamålen för de berättigade intressen som företaget eftersträvar.

Bolaget hjälper i alla fall gärna till med att klargöra den specifika rättsliga grunden som gäller för behandlingen, och i synnerhet om tillhandahållandet av personuppgifter är ett lagstadgat eller avtalsenligt krav, eller ett krav som är nödvändigt för att ingå ett avtal.

Dina rättigheter enligt GDPR

Företaget åtar sig att respektera sekretessen för dina personuppgifter och att garantera att du kan utöva dina rättigheter.

Du har rätt enligt denna integritetspolicy och enligt lag, om du befinner dig inom EU, att:

  • Begär tillgång till dina personuppgifter. Rätten att få tillgång till, uppdatera eller radera informationen vi har om dig. Närhelst det är möjligt kan du komma åt, uppdatera eller begära radering av dina personuppgifter direkt i avsnittet med dina kontoinställningar. Om du inte kan utföra dessa åtgärder själv, vänligen kontakta oss för att hjälpa dig. Detta gör det också möjligt för dig att få en kopia av de personuppgifter vi har om dig.
  • Begär rättelse av de personuppgifter som vi har om dig. Du har rätt att få all ofullständig eller felaktig information som vi har om dig korrigerad.
  • Invända mot behandling av dina personuppgifter. Denna rätt finns där vi förlitar oss på berättigat intresse som den rättsliga grunden för vår behandling och det är något med din speciella situation som gör att du vill invända mot vår behandling av dina personuppgifter på denna grund. Du har också rätt att invända när vi behandlar dina personuppgifter för direktmarknadsföringsändamål.
  • Begär radering av dina personuppgifter. Du har rätt att be oss att radera eller ta bort personuppgifter när det inte finns någon god anledning för oss att fortsätta att behandla dem.
  • Begär överföring av dina personuppgifter. Vi kommer att tillhandahålla dig, eller till en tredje part som du har valt, dina personuppgifter i ett strukturerat, vanligt förekommande, maskinläsbart format. Observera att denna rättighet endast gäller för automatiserad information som du ursprungligen gav ditt samtycke för att vi ska använda eller där vi använde informationen för att utföra ett avtal med dig.
  • Återkalla ditt samtycke. Du har rätt att återkalla ditt samtycke till att använda dina personuppgifter. Om du återkallar ditt samtycke kanske vi inte kan ge dig tillgång till vissa specifika funktioner i tjänsten.

Utövande av dina GDPR-dataskyddsrättigheter

Du kan utöva dina rättigheter till åtkomst, rättelse, uppsägning och opposition genom att kontakta oss. Observera att vi kan be dig att verifiera din identitet innan vi svarar på sådana förfrågningar. Om du gör en begäran kommer vi att göra vårt bästa för att svara dig så snart som möjligt.

Du har rätt att klaga till en dataskyddsmyndighet om vår insamling och användning av dina personuppgifter. För mer information, om du befinner dig i Europeiska ekonomiska samarbetsområdet (EES), vänligen kontakta din lokala dataskyddsmyndighet i EES.

Facebook-fansida

Datakontrollant för Facebook-fansidan

Företaget är personuppgiftsansvarig för dina personuppgifter som samlas in när du använder tjänsten. Som operatör av Facebook-fansidan är företaget och operatören av det sociala nätverket Facebook Joint Controllers.

Bolaget har ingått avtal med Facebook som bland annat definierar villkoren för användning av Facebooks fansida. Dessa villkor är oftast baserade på Facebooks användarvillkor:https://www.facebook.com/terms.php

Besök Facebooks sekretesspolicyhttps://www.facebook.com/policy.phpför mer information om hur Facebook hanterar personuppgifter eller kontakta Facebook online eller via post: Facebook, Inc. ATTN, Privacy Operations, 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA.

Facebook Insights

Vi använder Facebook Insights-funktionen i samband med driften av Facebooks fansida och på basis av GDPR, för att få anonymiserad statistisk data om våra användare.

För detta ändamål placerar Facebook en cookie på enheten för den användare som besöker vår Facebook-fansida. Varje kaka innehåller en unik identifieringskod och förblir aktiv under en period på två år, förutom när den raderas före slutet av denna period.

Facebook tar emot, registrerar och bearbetar informationen som lagras i kakan, särskilt när användaren besöker Facebook-tjänsterna, tjänster som tillhandahålls av andra medlemmar på Facebook-fansidan och tjänster av andra företag som använder Facebook-tjänster.

För mer information om Facebooks sekretesspraxis, besök Facebooks sekretesspolicy här:https://www.facebook.com/full_data_use_policy

Länkar till andra webbplatser

Vår tjänst kan innehålla länkar till andra webbplatser som inte drivs av oss. Om du klickar på en tredje parts länk kommer du att dirigeras till den tredje parts webbplats. Vi rekommenderar dig starkt att läsa sekretesspolicyn för varje webbplats du besöker.

Vi har ingen kontroll över och tar inget ansvar för innehållet, integritetspolicyn eller praxis på tredje parts webbplatser eller tjänster.

Ändringar av denna integritetspolicy

Vi kan uppdatera vår integritetspolicy då och då. Vi kommer att meddela dig om eventuella ändringar genom att publicera den nya integritetspolicyn på denna sida.

Vi kommer att meddela dig via e-post och/eller ett framträdande meddelande om vår tjänst, innan ändringen träder i kraft, och uppdaterar ”Senast uppdaterad”-datumet högst upp i denna sekretesspolicy.

Du rekommenderas att granska denna integritetspolicy med jämna mellanrum för eventuella ändringar. Ändringar av denna integritetspolicy träder i kraft när de publiceras på denna sida.

Kontakta oss

Om du har några frågor om denna integritetspolicy kan du kontakta oss:

Via e-post: info[at]bitcoin360ai.com

Genom att besöka denna sida på vår hemsida:https://bitcoin360ai.com/contact-us/

Via telefonnummer: +65 6701 58000

logo bitcoin360 white

REGLERING & HÖGRISKINVESTERING VARNING: Handel med Forex, CFD: er och kryptovalutor kan generera betydande fördelar men medför också en risknivå och kanske inte är lämplig för alla investerare.Du bör inte spekulera med kapital som du inte har råd att förlora.Vi rekommenderar starkt att du läser våra villkor och hela ansvarsfriskrivningssidan innan du gör någon investering.Kunderna måste vara medvetna om sin individuella kapitalvinstskatt i sitt hemland.Det strider mot lagen att uppmana amerikanska personer att köpa och sälja råvaruoptioner, även om de kallas ”förutsägelsekontrakt”, såvida de inte är noterade för handel och handlas på en CFTC-registrerad börs eller om de inte är lagligt undantagna.Vi har placerat COOKIES på din dator för att förbättra din upplevelse när du besöker denna webbplats.Du kan när som helst ändra cookie-inställningarna på din dator.Användningen av denna webbplats indikerar att du accepterar denna webbplats SEKRETESSPOLICY.

Address: 435 Orchard Rd #11 Wisma Atria SG 238877

Email:info[at]bitcoin360ai.com