Zásady ochrany osobných údajov


Tieto Zásady ochrany osobných údajovpopisuje naše zásady a postupy týkajúce sa zhromažďovania, používania a zverejňovania vašich údajov, keď používate službu, a informuje vás o vašich právach na súkromie a o tom, ako vás zákon chráni.

Vaše osobné údaje používame na poskytovanie a zlepšovanie Služby. Používaním Služby súhlasíte so zhromažďovaním a používaním informácií v súlade s týmito Zásadami ochrany osobných údajov.

Výklad a definície

Výklad

Slová, ktorých začiatočné písmeno je veľké, majú význam definovaný za nasledujúcich podmienok. Nasledujúce definície majú rovnaký význam bez ohľadu na to, či sa vyskytujú v jednotnom alebo množnom čísle.

Definície

Na účely týchto zásad ochrany osobných údajov:

účtuznamená jedinečný účet vytvorený pre vás na prístup k našej Službe alebo častiam našej Služby.

Spoločnosť(v tejto zmluve označované buď ako „Spoločnosť“, „My“, „Nás“ alebo „Náš“) sa vzťahuje na Bitcoin 360™ na 435 Orchard Rd, #11 Wisma Atria, Singapur 238877.

Na účely GDPR je Prevádzkovateľom Spoločnosť.

Cookiessú malé súbory, ktoré webová lokalita umiestňuje do vášho počítača, mobilného zariadenia alebo akéhokoľvek iného zariadenia a obsahujú podrobnosti o vašej histórii prehliadania na tejto webovej lokalite medzi jej mnohými použitiami.

Krajinaodkazuje na Spojené kráľovstvo

Prevádzkovateľ údajov, na účely GDPR (všeobecné nariadenie o ochrane údajov) označuje Spoločnosť ako právnickú osobu, ktorá sama alebo spoločne s inými určuje účely a prostriedky spracúvania Osobných údajov.

Zariadenieznamená akékoľvek zariadenie, ktoré má prístup k Službe, ako napríklad počítač, mobilný telefón alebo digitálny tablet.

Facebook Fan Pageje verejný profil s názvom Bitcoin 360 FB Page špeciálne vytvorený Spoločnosťou na sociálnej sieti Facebook.

Osobné údajeje akákoľvek informácia, ktorá sa týka identifikovanej alebo identifikovateľnej osoby.

Na účely GDPR osobné údaje znamenajú akékoľvek informácie, ktoré sa vás týkajú, ako je meno, identifikačné číslo, lokalizačné údaje, online identifikátor alebo jeden či viacero faktorov špecifických pre fyzické, fyziologické, genetické, duševné, ekonomické, kultúrne alebo sociálne aspekty. identity.

servisodkazuje na webovú stránku.

Poskytovateľ služiebznamená akúkoľvek fyzickú alebo právnickú osobu, ktorá spracúva údaje v mene Spoločnosti. Vzťahuje sa na spoločnosti tretích strán alebo jednotlivcov zamestnaných Spoločnosťou na uľahčenie poskytovania Služby, poskytovanie Služieb v mene spoločnosti, poskytovanie služieb súvisiacich so Službou alebo na pomoc spoločnosti pri analýze spôsobu používania Služby. Na účely GDPR sa Poskytovatelia služieb považujú za spracovateľov údajov.

Služba sociálnych médií tretej stranysa vzťahuje na akúkoľvek webovú stránku alebo akúkoľvek webovú stránku sociálnej siete, prostredníctvom ktorej sa Používateľ môže prihlásiť alebo vytvoriť účet na používanie Služby.

Údaje o používanísa vzťahuje na údaje zbierané automaticky, buď generované používaním Služby alebo zo samotnej infraštruktúry Služby (napríklad trvanie návštevy stránky).

webové stránkyodkazuje na Bitcoin 360, prístupný zhttps://bitcoin360ai.com

vyznamená jednotlivca, ktorý pristupuje k Službe alebo ju používa, prípadne spoločnosť alebo inú právnickú osobu, v mene ktorej takáto osoba pristupuje alebo ju používa.

Podľa GDPR (všeobecné nariadenie o ochrane údajov) môžete byť označovaný ako Dotknutá osoba alebo ako Používateľ, keďže ste jednotlivec, ktorý používa Službu.

Zhromažďovanie a používanie vašich osobných údajov

Typy zhromažďovaných údajov

Osobné údaje

Počas používania našej služby vás môžeme požiadať, aby ste nám poskytli určité osobné údaje, ktoré možno použiť na kontaktovanie alebo identifikáciu vás. Osobne identifikovateľné informácie môžu zahŕňať, ale nie sú obmedzené na:

Emailová adresa

Meno a priezvisko

Telefónne číslo

Údaje o používaní

Údaje o používaní

Údaje o používaní sa zhromažďujú automaticky pri používaní Služby.

Údaje o používaní môžu zahŕňať informácie, ako je adresa internetového protokolu vášho zariadenia (napr. IP adresa), typ prehliadača, verzia prehliadača, stránky našej Služby, ktoré navštívite, čas a dátum vašej návštevy, čas strávený na týchto stránkach, jedinečné zariadenie identifikátory a iné diagnostické údaje.

Keď pristupujete k Službe prostredníctvom mobilného zariadenia alebo prostredníctvom mobilného zariadenia, môžeme automaticky zhromažďovať určité informácie, vrátane, ale nie výlučne, typu mobilného zariadenia, ktoré používate, jedinečného ID vášho mobilného zariadenia, IP adresy vášho mobilného zariadenia, vášho mobilného zariadenia. operačný systém, typ mobilného internetového prehliadača, ktorý používate, jedinečné identifikátory zariadenia a ďalšie diagnostické údaje.

Môžeme tiež zhromažďovať informácie, ktoré odošle Váš prehliadač vždy, keď navštívite našu Službu alebo keď k Službe pristupujete z mobilného zariadenia alebo prostredníctvom mobilného zariadenia.

Technológie sledovania a súbory cookie

Používame súbory cookie a podobné technológie sledovania na sledovanie aktivity v rámci našej služby a ukladanie určitých informácií. Používané technológie sledovania sú majáky, značky a skripty na zhromažďovanie a sledovanie informácií a na zlepšenie a analýzu našej služby.

Váš prehliadač môžete prikázať, aby odmietol všetky súbory cookie alebo aby oznámil, kedy sa súbor cookie odosiela. Ak však cookies neprijmete, možno nebudete môcť používať niektoré časti našej Služby.

Súbory cookie môžu byť „trvalé“ alebo „relačné“ súbory cookie. Trvalé súbory cookie zostávajú vo vašom osobnom počítači alebo mobilnom zariadení, keď prejdete do režimu offline, zatiaľ čo súbory cookie relácie sa odstránia hneď, ako zatvoríte webový prehliadač. Zistite viac o súboroch cookie:Všetko o súboroch cookie.

Relačné aj trvalé súbory cookie používame na účely uvedené nižšie:

Nevyhnutné/nevyhnutné súbory cookie

Typ: Súbory cookie relácie

Spravuje: Us

Účel: Tieto súbory cookie sú nevyhnutné na to, aby sme vám mohli poskytovať služby dostupné prostredníctvom webovej lokality a aby vám umožnili používať niektoré jej funkcie. Pomáhajú pri autentifikácii používateľov a zabraňujú podvodnému používaniu používateľských účtov. Bez týchto súborov cookie nie je možné poskytovať služby, o ktoré ste požiadali, a tieto súbory cookie používame iba na to, aby sme vám tieto služby poskytli.

Zásady používania súborov cookie / Akceptovanie upozornení Súbory cookie

Typ: Trvalé súbory cookie

Spravuje: Us

Účel: Tieto súbory cookie identifikujú, či používatelia akceptovali používanie súborov cookie na webovej stránke.

Funkčné súbory cookie

Typ: Trvalé súbory cookie

Spravuje: Us

Účel: Tieto súbory cookie nám umožňujú zapamätať si voľby, ktoré urobíte pri používaní webovej stránky, ako je napríklad zapamätanie si prihlasovacích údajov alebo preferovaného jazyka. Účelom týchto súborov cookie je poskytnúť vám osobnejšiu skúsenosť a vyhnúť sa tomu, aby ste museli znova zadávať svoje preferencie pri každom použití webovej stránky.

Sledovacie a výkonové cookies

Typ: Trvalé súbory cookie

Spravuje: Tretie strany

Účel: Tieto súbory cookie sa používajú na sledovanie informácií o návštevnosti webovej lokality a o tom, ako používatelia používajú webovú lokalitu. Informácie zhromaždené prostredníctvom týchto súborov cookie vás môžu priamo alebo nepriamo identifikovať ako jednotlivého návštevníka. Je to preto, že zhromaždené informácie sú zvyčajne prepojené s pseudonymným identifikátorom spojeným so zariadením, ktoré používate na prístup na webovú stránku. Tieto súbory cookie môžeme použiť aj na testovanie nových stránok, funkcií alebo nových funkcií webovej lokality, aby sme videli, ako na ne reagujú naši používatelia.

Viac informácií o súboroch cookie, ktoré používame, a vašich možnostiach týkajúcich sa súborov cookie nájdete v našich Zásadách používania súborov cookie alebo v sekcii o súboroch cookie v našich Zásadách ochrany osobných údajov.

Používanie vašich osobných údajov

Spoločnosť môže použiť osobné údaje na nasledujúce účely:

  • Poskytovať a udržiavať našu službu vrátane monitorovania používania našej služby.
  • Správa vášho účtu: správa vašej registrácie ako používateľa Služby. Osobné údaje, ktoré poskytnete, vám môžu poskytnúť prístup k rôznym funkciám Služby, ktoré máte ako registrovaný používateľ k dispozícii.
  • Na plnenie zmluvy: vypracovanie, dodržiavanie a uzavretie kúpnej zmluvy na produkty, položky alebo služby, ktoré ste si zakúpili, alebo akejkoľvek inej zmluvy s nami prostredníctvom Služby.
  • Kontaktovanie: Na kontaktovanie e-mailom, telefónnymi hovormi, SMS alebo inými ekvivalentnými formami elektronickej komunikácie, ako sú napríklad push notifikácie mobilnej aplikácie týkajúce sa aktualizácií alebo informatívnej komunikácie týkajúcej sa funkcií, produktov alebo zmluvných služieb vrátane bezpečnostných aktualizácií, ak je to potrebné alebo primerané na ich realizáciu.
  • Poskytovať vám novinky, špeciálne ponuky a všeobecné informácie o inom tovare, službách a udalostiach, ktoré ponúkame a ktoré sú podobné tým, ktoré ste si už zakúpili alebo na ktoré ste sa pýtali, pokiaľ ste sa nerozhodli takéto informácie nedostávať.
  • Spravovanie vašich požiadaviek: Zúčastnite sa a spravujte vaše požiadavky na nás.

Vaše osobné údaje môžeme zdieľať v nasledujúcich situáciách:

  • S poskytovateľmi služieb: Vaše osobné údaje môžeme zdieľať s poskytovateľmi služieb, aby sme mohli monitorovať a analyzovať používanie našej služby a kontaktovať vás.
  • Pre prevody podnikov: Vaše osobné údaje môžeme zdieľať alebo previesť v súvislosti s alebo počas rokovaní o akomkoľvek zlúčení, predaji aktív spoločnosti, financovaní alebo akvizícii celého nášho podniku alebo jeho časti inej spoločnosti.
  • S pridruženými spoločnosťami: Vaše informácie môžeme zdieľať s našimi pridruženými spoločnosťami, v takom prípade budeme od týchto pridružených spoločností vyžadovať, aby dodržiavali tieto zásady ochrany osobných údajov. K pridruženým spoločnostiam patrí naša materská spoločnosť a akékoľvek iné dcérske spoločnosti, partneri spoločného podniku alebo iné spoločnosti, ktoré kontrolujeme alebo ktoré sú pod spoločnou kontrolou s nami.
  • S obchodnými partnermi: Vaše informácie môžeme zdieľať s našimi obchodnými partnermi, aby sme vám mohli ponúknuť určité produkty, služby alebo propagačné akcie.
  • S inými používateľmi: keď zdieľate osobné údaje alebo inou interakciou vo verejných priestoroch s inými používateľmi, takéto informácie môžu vidieť všetci používatelia a môžu byť verejne distribuované mimo. Ak komunikujete s inými používateľmi alebo sa zaregistrujete prostredníctvom služby sociálnych médií tretej strany, vaše kontakty v službe sociálnych médií tretej strany môžu vidieť vaše meno, profil, obrázky a popis vašej aktivity. Podobne si ostatní používatelia budú môcť prezerať popisy vašej činnosti, komunikovať s vami a zobrazovať váš profil.

Uchovávanie Vašich osobných údajov

Spoločnosť bude uchovávať vaše osobné údaje len tak dlho, ako je to potrebné na účely uvedené v týchto zásadách ochrany osobných údajov. Vaše osobné údaje budeme uchovávať a používať v rozsahu potrebnom na splnenie našich zákonných povinností (napríklad ak sme povinní uchovávať vaše údaje v súlade s platnými zákonmi), riešiť spory a presadzovať naše právne dohody a zásady.

Spoločnosť si tiež ponechá údaje o používaní na účely internej analýzy. Údaje o používaní sa vo všeobecnosti uchovávajú kratšiu dobu, s výnimkou prípadov, keď sa tieto údaje použijú na posilnenie bezpečnosti alebo na zlepšenie funkčnosti našej služby, alebo keď sme zo zákona povinní uchovávať tieto údaje na dlhšie časové obdobia.

Prenos vašich osobných údajov

Vaše údaje, vrátane Osobných údajov, sú spracúvané v prevádzkových priestoroch Spoločnosti a na iných miestach, kde sa nachádzajú strany zúčastnené na spracúvaní. Znamená to, že tieto informácie môžu byť prenesené – a udržiavané na – počítačoch, ktoré sa nachádzajú mimo vášho štátu, provincie, krajiny alebo inej vládnej jurisdikcie, kde sa zákony na ochranu údajov môžu líšiť od zákonov vašej jurisdikcie.

Váš súhlas s týmito zásadami ochrany osobných údajov, po ktorom nasleduje odoslanie takýchto informácií, predstavuje váš súhlas s týmto prenosom.

Spoločnosť podnikne všetky kroky primerane potrebné na zabezpečenie toho, aby sa s vašimi údajmi zaobchádzalo bezpečne a v súlade s týmito zásadami ochrany osobných údajov a že sa neuskutoční žiadny prenos vašich osobných údajov do organizácie alebo krajiny, pokiaľ neexistujú primerané kontroly vrátane zabezpečenia Vaše údaje a ďalšie osobné informácie.

Zverejnenie Vašich osobných údajov

Obchodné transakcie

Ak je Spoločnosť zapojená do fúzie, akvizície alebo predaja aktív, môžu byť vaše osobné údaje prenesené. Predtým, ako budú vaše osobné údaje prenesené a budú podliehať iným Zásadám ochrany osobných údajov, poskytneme vám upozornenie.

Presadzovania práva

Za určitých okolností môže byť Spoločnosť povinná zverejniť Vaše Osobné údaje, ak to vyžaduje zákon alebo ako odpoveď na platné žiadosti orgánov verejnej moci (napr. súdu alebo vládneho orgánu).

Ďalšie zákonné požiadavky

Spoločnosť môže zverejniť Vaše Osobné údaje v dobrej viere, že takéto opatrenie je nevyhnutné na:

  • Dodržujte zákonnú povinnosť
  • Chrániť a brániť práva alebo majetok Spoločnosti
  • Zabrániť alebo preskúmať možné nesprávne konanie v súvislosti so Službou
  • Chráňte osobnú bezpečnosť Používateľov Služby alebo verejnosti
  • Chráňte sa pred právnou zodpovednosťou

Bezpečnosť Vašich osobných údajov

Bezpečnosť vašich osobných údajov je pre nás dôležitá, ale pamätajte, že žiadny spôsob prenosu cez internet alebo spôsob elektronického uchovávania nie je 100% bezpečný. Aj keď sa snažíme používať komerčne prijateľné prostriedky na ochranu vašich osobných údajov, nemôžeme zaručiť ich absolútnu bezpečnosť.

Podrobné informácie o spracúvaní Vašich osobných údajov

Poskytovatelia služieb majú prístup k vašim osobným údajom len na vykonávanie svojich úloh v našom mene a sú povinní ich nezverejniť ani ich nepoužívať na žiadne iné účely.

Analytics

Na monitorovanie a analýzu používania našej Služby môžeme využiť poskytovateľov služieb tretích strán.

Google Analytics

Google Analytics je služba webovej analýzy ponúkaná spoločnosťou Google, ktorá sleduje a zaznamenáva návštevnosť webových stránok. Google používa zhromaždené údaje na sledovanie a monitorovanie používania našej Služby. Tieto údaje sa zdieľajú s inými službami Google. Spoločnosť Google môže použiť zhromaždené údaje na kontextualizáciu a prispôsobenie reklám svojej vlastnej reklamnej siete.

Môžete sa odhlásiť zo sprístupnenia svojej aktivity v službe Google Analytics nainštalovaním doplnku prehliadača na zrušenie služby Google Analytics. Doplnok zabraňuje kódu JavaScript služby Google Analytics (ga.js, analytics.js a dc.js) zdieľať informácie o aktivite návštev so službou Google Analytics.

Ďalšie informácie o postupoch ochrany osobných údajov spoločnosti Google nájdete na webovej stránke ochrany osobných údajov a podmienok spoločnosti Google:https://policies.google.com/privacy

Hotjar

Ich zásady ochrany osobných údajov si môžete pozrieť nahttps://www.hotjar.com/legal/policies/privacy/

Email Marketing

Vaše osobné údaje môžeme použiť na to, aby sme vás kontaktovali prostredníctvom bulletinov, marketingových alebo propagačných materiálov a iných informácií, ktoré by vás mohli zaujímať. Môžete sa odhlásiť z prijímania akejkoľvek alebo všetkej tejto komunikácie od nás pomocou odkazu na zrušenie odberu alebo pokynov uvedených v akomkoľvek e-maile, ktorý pošleme, alebo nás kontaktujete.

Na správu a odosielanie e-mailov vám môžeme použiť poskytovateľov e-mailových marketingových služieb.

Mailchimp

Mailchimp je služba na odosielanie e-mailových marketingov poskytovaná spoločnosťou The Rocket Science Group LLC.

Viac informácií o postupoch ochrany osobných údajov spoločnosti Mailchimp nájdete v ich zásadách ochrany osobných údajov:https://mailchimp.com/legal/privacy/

AWeber

AWeber je služba na odosielanie e-mailových marketingov poskytovaná spoločnosťou AWeber Communications.

Ďalšie informácie o postupoch ochrany osobných údajov spoločnosti AWeber nájdete v jej zásadách ochrany osobných údajov:https://www.aweber.com/privacy.htm

GetResponse

GetResponse je služba na odosielanie e-mailových marketingov poskytovaná spoločnosťou GetResponse.

Ďalšie informácie o postupoch ochrany osobných údajov spoločnosti GetResponse nájdete v ich zásadách ochrany osobných údajov:https://www.getresponse.com/legal/privacy.html

Použitie, výkon a rôzne

Môžeme využiť poskytovateľov služieb tretích strán, aby sme poskytli lepšie zlepšenie našej služby.

Neviditeľná reCAPTCHA

Používame neviditeľnú službu captcha s názvom reCAPTCHA. reCAPTCHA prevádzkuje spoločnosť Google.

Služba reCAPTCHA môže zhromažďovať informácie od vás a z vášho zariadenia na bezpečnostné účely.

Informácie zhromaždené službou reCAPTCHA sa uchovávajú v súlade s pravidlami ochrany osobných údajov spoločnosti Google:https://www.google.com/intl/sk/policies/privacy/

Ochrana osobných údajov GDPR

Právny základ spracúvania osobných údajov podľa GDPR

Osobné údaje môžeme spracovávať za nasledujúcich podmienok:

  • Súhlas: Udelili ste súhlas so spracovaním osobných údajov na jeden alebo viacero konkrétnych účelov.
  • Plnenie zmluvy: Poskytnutie osobných údajov je nevyhnutné na plnenie zmluvy s Vami a/alebo akýchkoľvek jej predzmluvných povinností.
  • Zákonné povinnosti: Spracúvanie osobných údajov je nevyhnutné na splnenie zákonnej povinnosti, ktorej sa Spoločnosť vzťahuje.
  • Životne dôležité záujmy: Spracúvanie osobných údajov je nevyhnutné na ochranu vašich životne dôležitých záujmov alebo iných fyzických osôb.
  • Verejné záujmy: Spracúvanie osobných údajov súvisí s úlohou, ktorá sa vykonáva vo verejnom záujme alebo pri výkone verejnej moci zverenej Spoločnosti.
  • Oprávnené záujmy: Spracúvanie osobných údajov je nevyhnutné na účely oprávnených záujmov, ktoré sleduje Spoločnosť.

V každom prípade Vám Spoločnosť rada pomôže objasniť konkrétny právny základ, ktorý sa na spracúvanie vzťahuje, a to najmä to, či je poskytnutie Osobných údajov zákonnou alebo zmluvnou požiadavkou, alebo požiadavkou nevyhnutnou na uzavretie zmluvy.

Vaše práva podľa GDPR

Spoločnosť sa zaväzuje rešpektovať dôvernosť Vašich osobných údajov a zaručiť, že si môžete uplatniť Vaše práva.

Podľa týchto Zásad ochrany osobných údajov a zo zákona máte právo, ak ste v EÚ, na:

  • Požiadajte o prístup k Vašim osobným údajom. Právo na prístup, aktualizáciu alebo vymazanie informácií, ktoré o vás máme. Kedykoľvek je to možné, môžete pristupovať k svojim osobným údajom, aktualizovať ich alebo požiadať o ich vymazanie priamo v sekcii nastavení vášho účtu. Ak nemôžete vykonať tieto akcie sami, kontaktujte nás, aby sme vám pomohli. To vám tiež umožňuje získať kópiu osobných údajov, ktoré o vás uchovávame.
  • Požiadať o opravu Osobných údajov, ktoré o Vás uchovávame. Máte právo na opravu akýchkoľvek neúplných alebo nepresných informácií, ktoré o vás uchovávame.
  • Namietať proti spracovaniu Vašich osobných údajov. Toto právo existuje tam, kde sa spoliehame na legitímny záujem ako právny základ pre naše spracovanie a existuje niečo o vašej konkrétnej situácii, čo vás núti vzniesť námietku proti nášmu spracovaniu vašich osobných údajov z tohto dôvodu. Máte tiež právo namietať tam, kde spracúvame Vaše osobné údaje na účely priameho marketingu.
  • Požiadajte o vymazanie Vašich osobných údajov. Máte právo nás požiadať o vymazanie alebo odstránenie Osobných údajov, ak neexistuje dobrý dôvod na to, aby sme ich naďalej spracovávali.
  • Požiadajte o prenos Vašich osobných údajov. Vám alebo tretej strane, ktorú ste si vybrali, poskytneme Vaše osobné údaje v štruktúrovanom, bežne používanom, strojovo čitateľnom formáte. Upozorňujeme, že toto právo sa vzťahuje iba na automatizované informácie, na používanie ktorých ste nám pôvodne poskytli súhlas alebo kde sme tieto informácie použili na plnenie zmluvy s vami.
  • Odvolať svoj súhlas. Máte právo odvolať svoj súhlas s používaním osobných údajov. Ak svoj súhlas odvoláte, možno vám nebudeme môcť poskytnúť prístup k určitým špecifickým funkciám Služby.

Uplatnenie vašich práv na ochranu údajov GDPR

Svoje práva na prístup, opravu, zrušenie a námietku môžete uplatniť tak, že nás kontaktujete. Upozorňujeme, že pred odpoveďou na takéto žiadosti vás môžeme požiadať o overenie vašej totožnosti. Ak podáte žiadosť, pokúsime sa vám čo najskôr odpovedať.

Máte právo podať sťažnosť Úradu na ochranu osobných údajov na naše zhromažďovanie a používanie vašich osobných údajov. Ak sa nachádzate v Európskom hospodárskom priestore (EHP), ďalšie informácie získate od svojho miestneho úradu na ochranu údajov v EHP.

Facebook Fan Page

Správca údajov pre stránku fanúšikov na Facebooku

Spoločnosť je prevádzkovateľom vašich osobných údajov zhromaždených počas používania Služby. Ako prevádzkovateľ Facebook Fan Page je Spoločnosť a prevádzkovateľ sociálnej siete Facebook spoločnými prevádzkovateľmi.

Spoločnosť uzavrela s Facebookom zmluvy, ktoré okrem iného definujú podmienky používania Facebook Fan Page. Tieto podmienky sú väčšinou založené na podmienkach používania Facebooku:https://www.facebook.com/terms.php

Navštívte Zásady ochrany osobných údajov Facebookuhttps://www.facebook.com/policy.phppre viac informácií o tom, ako Facebook spravuje osobné údaje, alebo kontaktujte Facebook online, alebo poštou: Facebook, Inc. ATTN, Privacy Operations, 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, Spojené štáty.

Facebook Insights

Funkciu Facebook Insights využívame v súvislosti s prevádzkou Facebook Fan Page a na základe GDPR za účelom získavania anonymizovaných štatistických údajov o Našich užívateľoch.

Na tento účel umiestňuje Facebook súbor cookie do zariadenia používateľa navštevujúceho našu stránku fanúšikov na Facebooku. Každý súbor cookie obsahuje jedinečný identifikačný kód a zostáva aktívny po dobu dvoch rokov, s výnimkou prípadu, keď bude vymazaný pred uplynutím tohto obdobia.

Facebook prijíma, zaznamenáva a spracúva informácie uložené v súbore cookie, najmä keď používateľ navštívi služby Facebooku, služby, ktoré sú poskytované inými členmi Facebook Fan Page a služby iných spoločností, ktoré využívajú služby Facebooku.

Viac informácií o postupoch ochrany osobných údajov Facebooku nájdete v Zásadách ochrany osobných údajov Facebooku tu:https://www.facebook.com/full_data_use_policy

Odkazy na iné webové stránky

Naša služba môže obsahovať odkazy na iné webové stránky, ktoré neprevádzkujeme. Ak kliknete na odkaz tretej strany, budete presmerovaní na stránku tejto tretej strany. Dôrazne vám odporúčame, aby ste si prečítali Zásady ochrany osobných údajov každej stránky, ktorú navštívite.

Nemáme žiadnu kontrolu a nepreberáme žiadnu zodpovednosť za obsah, zásady ochrany osobných údajov alebo postupy akýchkoľvek stránok alebo služieb tretích strán.

Zmeny týchto zásad ochrany osobných údajov

Naše Zásady ochrany osobných údajov môžeme z času na čas aktualizovať. O akýchkoľvek zmenách Vás budeme informovať zverejnením nových Zásad ochrany osobných údajov na tejto stránke.

Dáme vám o tom vedieť e-mailom a/alebo výrazným oznámením v našej službe predtým, ako zmena nadobudne účinnosť, a aktualizujeme dátum „Posledná aktualizácia“ v hornej časti týchto Zásad ochrany osobných údajov.

Odporúčame vám, aby ste si tieto Zásady ochrany osobných údajov pravidelne prezerali kvôli prípadným zmenám. Zmeny týchto Zásad ochrany osobných údajov sú účinné, keď sú zverejnené na tejto stránke.

Kontaktuj nás

Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa týchto Zásad ochrany osobných údajov, môžete nás kontaktovať:

E-mailom: info[at]bitcoin360ai.com

Návštevou tejto stránky na našom webe:https://bitcoin360ai.com/contact-us/

Na telefónnom čísle: +65 6701 58000

 

logo bitcoin360 white

REGULÁCIA A VYSOKÉ RIZIKO INVESTÍCIE UPOZORNENIE: Obchodovanie na Forexe, CFD a kryptomenách môže generovať značné zisky, ale nesie so sebou aj určitú úroveň rizika a nemusí byť vhodné pre všetkých investorov. Nemali by ste špekulovať s kapitálom, ktorý si nemôžete dovoliť stratiť. Dôrazne odporúčame, aby ste si pred uskutočnením akejkoľvek investície prečítali naše ZMLUVNÉ PODMIENKY a celú stránku VYHLÁSENIE SA ZODPOVEDNOSTI. Klienti by si mali byť vedomí svojej individuálnej daňovej povinnosti z kapitálových výnosov v krajine ich pobytu. je v rozpore so zákonom žiadať americké osoby, aby nakupovali a predávali komoditné opcie, aj keď sa nazývajú „predikčné zmluvy“, pokiaľ nie sú kótované na obchodovanie a obchodované na burze registrovanej v CFTC, alebo pokiaľ nie sú právne vyňaté. Do vášho počítača sme umiestnili COOKIES, aby sme vám pomohli zlepšiť vaše skúsenosti pri návšteve tejto webovej stránky. Nastavenia cookies vo svojom počítači môžete kedykoľvek zmeniť. Používanie tejto webovej stránky znamená, že akceptujete ZÁSADY OCHRANY OSOBNÝCH ÚDAJOV tejto webovej lokality.

Address: 435 Orchard Rd #11 Wisma Atria SG 238877

Email:info[at]bitcoin360ai.com