Privacybeleid

 

Dit privacybeleid beschrijft ons beleid en onze procedures voor het verzamelen, gebruiken en openbaar maken van uw informatie wanneer u de service gebruikt en vertelt u over uw privacyrechten en hoe de wet u beschermt.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens om de service te leveren en te verbeteren. Door de Service te gebruiken, gaat u akkoord met het verzamelen en gebruiken van informatie in overeenstemming met dit privacybeleid.

Interpretatie en definities

Interpretatie
De woorden waarvan de beginletter met een hoofdletter wordt geschreven, hebben een betekenis die is gedefinieerd onder de volgende voorwaarden. De volgende definities hebben dezelfde betekenis, ongeacht of ze in enkelvoud of meervoud voorkomen.

definities
Voor de doeleinden van dit privacybeleid:

Account betekent een uniek account dat voor U is aangemaakt om toegang te krijgen tot onze Service of delen van onze Service.

Bedrijf (in deze Overeenkomst “het Bedrijf”, “Wij”, “Ons” of “Onze” genoemd) verwijst naar Bitcoin 360™ op 435 Orchard Rd, #11 Wisma Atria, Singapore 238877.

Voor de toepassing van de AVG is het bedrijf de gegevensbeheerder.

Cookies zijn kleine bestanden die door een website op uw computer, mobiele apparaat of elk ander apparaat worden geplaatst en die de details van uw browsegeschiedenis op die website bevatten, naast het vele gebruik ervan.

Land verwijst naar het Verenigd Koninkrijk

Gegevensbeheerder, voor de doeleinden van de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming), verwijst naar het Bedrijf als de rechtspersoon die alleen of samen met anderen het doel en de middelen voor de verwerking van Persoonsgegevens vaststelt.

Apparaat betekent elk apparaat dat toegang heeft tot de Service, zoals een computer, een mobiele telefoon of een digitale tablet.

Facebook-fanpagina is een openbaar profiel met de naam Bitcoin 360 FB-pagina die speciaal door het bedrijf is gemaakt op het sociale netwerk van Facebook.

Persoonsgegevens zijn alle informatie die betrekking heeft op een geïdentificeerde of identificeerbare persoon.

Voor de doeleinden van de AVG betekent Persoonsgegevens alle informatie die op u betrekking heeft, zoals een naam, een identificatienummer, locatiegegevens, online identificatiegegevens of een of meer factoren die specifiek zijn voor de fysieke, fysiologische, genetische, mentale, economische, culturele of sociale identiteit.

Dienst verwijst naar de Website.

Dienstverlener betekent elke natuurlijke of rechtspersoon die de gegevens namens het Bedrijf verwerkt. Het verwijst naar externe bedrijven of personen die in dienst zijn van het Bedrijf om de Service te vergemakkelijken, om de Service namens het Bedrijf te verlenen, om services met betrekking tot de Service uit te voeren of om het Bedrijf te helpen analyseren hoe de Service wordt gebruikt. Voor de toepassing van de AVG worden serviceproviders beschouwd als gegevensverwerkers.

Sociale-mediaservice van derden verwijst naar elke website of elke sociale netwerkwebsite waarmee een gebruiker kan inloggen of een account kan aanmaken om de service te gebruiken.

Gebruiksgegevens verwijst naar gegevens die automatisch worden verzameld, hetzij gegenereerd door het gebruik van de Service of door de Service-infrastructuur zelf (bijvoorbeeld de duur van een paginabezoek).

Website verwijst naar Bitcoin 360, toegankelijk via https://bitcoin360ai.com

U betekent de persoon die toegang heeft tot of gebruikmaakt van de Service, of het bedrijf of een andere juridische entiteit namens wie een dergelijke persoon toegang heeft tot of gebruikmaakt van de Service, zoals van toepassing.

Op grond van de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) kunt u worden aangeduid als de Betrokkene of als de Gebruiker aangezien u de persoon bent die de Dienst gebruikt.

Uw persoonlijke gegevens verzamelen en gebruiken

Soorten verzamelde gegevens
Persoonlijke gegevens
Tijdens het gebruik van onze service kunnen we u vragen om ons bepaalde persoonlijk identificeerbare informatie te verstrekken die kan worden gebruikt om contact met u op te nemen of om u te identificeren. Persoonlijk identificeerbare informatie kan omvatten, maar is niet beperkt tot:

E-mailadres

Voornaam en achternaam

Telefoonnummer

Gebruiksgegevens

Gebruiksgegevens
Gebruiksgegevens worden automatisch verzameld bij het gebruik van de Dienst.

Gebruiksgegevens kunnen informatie bevatten zoals het internetprotocoladres van uw apparaat (bijv. IP-adres), browsertype, browserversie, de pagina’s van onze service die u bezoekt, de tijd en datum van uw bezoek, de tijd die op die pagina’s is doorgebracht, uniek apparaat identificatiegegevens en andere diagnostische gegevens.

Wanneer u toegang krijgt tot de Service via of via een mobiel apparaat, kunnen wij automatisch bepaalde informatie verzamelen, waaronder, maar niet beperkt tot, het type mobiel apparaat dat u gebruikt, de unieke ID van uw mobiele apparaat, het IP-adres van uw mobiele apparaat, uw mobiele besturingssysteem, het type mobiele internetbrowser dat u gebruikt, unieke apparaat-ID’s en andere diagnostische gegevens.

We kunnen ook informatie verzamelen die uw browser verzendt wanneer u onze Service bezoekt of wanneer u toegang krijgt tot de Service via of via een mobiel apparaat.

Trackingtechnologieën en cookies
We gebruiken cookies en vergelijkbare trackingtechnologieën om de activiteit op onze service te volgen en bepaalde informatie op te slaan. Gebruikte trackingtechnologieën zijn bakens, tags en scripts om informatie te verzamelen en te volgen en om onze service te verbeteren en te analyseren.

  • U kunt uw browser de opdracht geven om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Als u echter geen cookies accepteert, kunt u sommige delen van onze service mogelijk niet gebruiken.

    Cookies kunnen “permanente” of “sessie” cookies zijn. Permanente cookies blijven op uw pc of mobiele apparaat staan ​​wanneer u offline gaat, terwijl sessiecookies worden verwijderd zodra u uw webbrowser sluit. Meer informatie over cookies: Alles over cookies.

    We gebruiken zowel sessie- als permanente cookies voor de onderstaande doeleinden:

    Noodzakelijke/essentiële cookies

    Type: Sessiecookies

    Beheerd door: Ons

    Doel: Deze cookies zijn essentieel om u diensten te leveren die beschikbaar zijn via de website en om u in staat te stellen enkele van de functies ervan te gebruiken. Ze helpen om gebruikers te authenticeren en frauduleus gebruik van gebruikersaccounts te voorkomen. Zonder deze cookies kunnen de diensten waar u om hebt gevraagd niet worden geleverd en we gebruiken deze cookies alleen om u die diensten te leveren.

    Cookiebeleid / Kennisgeving Acceptatie Cookies

    Type: permanente cookies

    Beheerd door: Ons

    Doel: Deze cookies identificeren of gebruikers het gebruik van cookies op de website hebben geaccepteerd.

    Functionele cookies

    Type: permanente cookies

    Beheerd door: Ons

    Doel: Deze cookies stellen ons in staat keuzes te onthouden die u maakt wanneer u de website gebruikt, zoals het onthouden van uw inloggegevens of taalvoorkeur. Het doel van deze cookies is om u een persoonlijkere ervaring te bieden en te voorkomen dat u uw voorkeuren telkens wanneer u de website gebruikt opnieuw moet invoeren.

    Tracking- en prestatiecookies

    Type: permanente cookies

    Beheerd door: derden

    Doel: Deze cookies worden gebruikt om informatie bij te houden over het verkeer naar de website en hoe gebruikers de website gebruiken. De informatie die via deze cookies wordt verzameld, kan u direct of indirect identificeren als individuele bezoeker. Dit komt omdat de verzamelde informatie doorgaans is gekoppeld aan een pseudonieme identificatiecode die is gekoppeld aan het apparaat dat u gebruikt om toegang te krijgen tot de website. We kunnen deze cookies ook gebruiken om nieuwe pagina’s, functies of nieuwe functionaliteit van de website te testen om te zien hoe onze gebruikers erop reageren.

    Ga voor meer informatie over de cookies die we gebruiken en uw keuzes met betrekking tot cookies naar ons Cookiebeleid of het gedeelte Cookies van ons Privacybeleid.

    Gebruik van uw persoonlijke gegevens

    Het Bedrijf kan Persoonsgegevens gebruiken voor de volgende doeleinden:

    Om onze Service te leveren en te onderhouden, inclusief om het gebruik van onze Service te controleren.
    Om uw account te beheren: om uw registratie als gebruiker van de service te beheren. De door u verstrekte persoonsgegevens kunnen u toegang geven tot verschillende functionaliteiten van de dienst die voor u als geregistreerde gebruiker beschikbaar zijn.
    Voor de uitvoering van een contract: de ontwikkeling, naleving en uitvoering van het koopcontract voor de producten, artikelen of diensten die u hebt gekocht of van enig ander contract met ons via de dienst.
    Om contact met u op te nemen: om contact met u op te nemen via e-mail, telefoongesprekken, sms of andere gelijkwaardige vormen van elektronische communicatie, zoals pushmeldingen van een mobiele applicatie met betrekking tot updates of informatieve communicatie met betrekking tot de functionaliteiten, producten of gecontracteerde diensten, inclusief de beveiligingsupdates, indien nodig of redelijk voor de uitvoering ervan.
    Om u te voorzien van nieuws, speciale aanbiedingen en algemene informatie over andere goederen, diensten en evenementen die wij aanbieden die vergelijkbaar zijn met degene die u al heeft gekocht of waarover u heeft geïnformeerd, tenzij u ervoor heeft gekozen dergelijke informatie niet te ontvangen.
    Om uw verzoeken te beheren: Om uw verzoeken aan ons bij te wonen en te beheren.

    We kunnen uw persoonlijke gegevens delen in de volgende situaties:

    Met serviceproviders: we kunnen uw persoonlijke gegevens delen met serviceproviders om het gebruik van onze service te controleren en te analyseren, om contact met u op te nemen.
    Voor zakelijke overdrachten: we kunnen uw persoonlijke informatie delen of overdragen in verband met, of tijdens onderhandelingen over, een fusie, verkoop van bedrijfsactiva, financiering of overname van alle of een deel van ons bedrijf aan een ander bedrijf.
    Met gelieerde ondernemingen: we kunnen uw informatie delen met onze gelieerde ondernemingen, in welk geval we van die gelieerde ondernemingen zullen eisen dat ze dit privacybeleid respecteren. Gelieerde ondernemingen zijn onder meer Ons moederbedrijf en alle andere dochterondernemingen, joint venture-partners of andere bedrijven die wij controleren of die onder gemeenschappelijke controle met ons staan.
    Met zakenpartners: we kunnen uw informatie delen met onze zakenpartners om u bepaalde producten, diensten of promoties aan te bieden.

Met andere gebruikers: wanneer u persoonlijke informatie deelt of op een andere manier communiceert in de openbare ruimtes met andere gebruikers, kan dergelijke informatie door alle gebruikers worden bekeken en openbaar buiten worden verspreid. Als u interactie heeft met andere gebruikers of zich registreert via een externe socialemediaservice, kunnen uw contacten op de externe socialemediaservice uw naam, profiel, foto’s en beschrijving van uw activiteit zien. Evenzo kunnen andere gebruikers beschrijvingen van Uw activiteit bekijken, met U communiceren en Uw profiel bekijken.
Bewaring van uw persoonlijke gegevens

Het bedrijf bewaart uw persoonlijke gegevens alleen zolang als nodig is voor de doeleinden die in dit privacybeleid worden uiteengezet. We zullen uw persoonlijke gegevens bewaren en gebruiken voor zover nodig om te voldoen aan onze wettelijke verplichtingen (bijvoorbeeld als we uw gegevens moeten bewaren om te voldoen aan de toepasselijke wetgeving), geschillen op te lossen en onze wettelijke overeenkomsten en beleid af te dwingen.

Het bedrijf bewaart ook gebruiksgegevens voor interne analysedoeleinden. Gebruiksgegevens worden over het algemeen voor een kortere periode bewaard, behalve wanneer deze gegevens worden gebruikt om de beveiliging te versterken of om de functionaliteit van Onze Dienst te verbeteren, of We zijn wettelijk verplicht om deze gegevens voor langere perioden te bewaren.

Overdracht van uw persoonlijke gegevens

Uw informatie, inclusief Persoonsgegevens, wordt verwerkt in de bedrijfskantoren van het Bedrijf en op alle andere plaatsen waar de partijen die bij de verwerking betrokken zijn zich bevinden. Dit betekent dat deze informatie kan worden overgedragen naar – en onderhouden op – computers die zich buiten uw staat, provincie, land of ander overheidsrechtsgebied bevinden waar de wetten inzake gegevensbescherming kunnen verschillen van die van uw rechtsgebied.

Uw toestemming voor dit privacybeleid, gevolgd door uw indiening van dergelijke informatie, vertegenwoordigt uw instemming met die overdracht.

Het bedrijf zal alle redelijkerwijs noodzakelijke stappen ondernemen om ervoor te zorgen dat uw gegevens veilig en in overeenstemming met dit privacybeleid worden behandeld en dat uw persoonlijke gegevens niet worden overgedragen aan een organisatie of een land, tenzij er voldoende controles zijn, waaronder de beveiliging van Uw gegevens en andere persoonlijke informatie.

Openbaarmaking van uw persoonlijke gegevens
Zakelijke transacties

Als het bedrijf betrokken is bij een fusie, overname of verkoop van activa, kunnen uw persoonsgegevens worden overgedragen. We zullen u op de hoogte stellen voordat uw persoonlijke gegevens worden overgedragen en onderworpen worden aan een ander privacybeleid.

Politie

Onder bepaalde omstandigheden kan het bedrijf worden verplicht om uw persoonlijke gegevens bekend te maken als dit wettelijk verplicht is of als reactie op geldige verzoeken van overheidsinstanties (bijvoorbeeld een rechtbank of een overheidsinstantie).

Andere wettelijke vereisten

Het bedrijf kan uw persoonlijke gegevens te goeder trouw bekendmaken dat een dergelijke actie noodzakelijk is om:

Voldoen aan een wettelijke verplichting
Bescherm en verdedig de rechten of eigendom van het bedrijf
Mogelijke misstanden in verband met de Dienst voorkomen of onderzoeken
Bescherm de persoonlijke veiligheid van gebruikers van de service of het publiek
Beschermen tegen wettelijke aansprakelijkheid
Beveiliging van uw persoonlijke gegevens

De veiligheid van uw persoonlijke gegevens is belangrijk voor ons, maar onthoud dat geen enkele methode van verzending via internet of methode van elektronische opslag 100% veilig is. Hoewel we ernaar streven commercieel aanvaardbare middelen te gebruiken om uw persoonlijke gegevens te beschermen, kunnen we de absolute veiligheid ervan niet garanderen.

Gedetailleerde informatie over de verwerking van uw persoonlijke gegevens

Serviceproviders hebben alleen toegang tot uw persoonlijke gegevens om hun taken namens ons uit te voeren en zijn verplicht deze niet openbaar te maken of voor andere doeleinden te gebruiken.

Analytics

We kunnen externe serviceproviders gebruiken om het gebruik van onze service te controleren en te analyseren.

Google Analytics

Google Analytics is een webanalyse-service aangeboden door Google die websiteverkeer volgt en rapporteert. Google gebruikt de verzamelde gegevens om het gebruik van onze Service te volgen en te monitoren. Deze gegevens worden gedeeld met andere Google-diensten. Google kan de verzamelde gegevens gebruiken om de advertenties van zijn eigen advertentienetwerk te contextualiseren en te personaliseren.

U kunt ervoor kiezen om uw activiteit op de Dienst niet beschikbaar te stellen aan Google Analytics door de Google Analytics opt-out browser add-on te installeren. De add-on voorkomt dat Google Analytics JavaScript (ga.js, analytics.js en dc.js) informatie deelt met Google Analytics over bezoekactiviteit.

Ga voor meer informatie over de privacypraktijken van Google naar de webpagina Google Privacy & Voorwaarden: https://policies.google.com/privacy

Hotjar

Hun privacybeleid kan worden bekeken op https://www.hotjar.com/legal/policies/privacy/

Email reclame

We kunnen uw persoonlijke gegevens gebruiken om contact met u op te nemen met nieuwsbrieven, marketing- of promotiemateriaal en andere informatie die voor u interessant kan zijn. U kunt ervoor kiezen om geen of alle van deze berichten van Ons te ontvangen door de afmeldingslink of instructies te volgen die in elke e-mail die we sturen of door contact met ons op te nemen.

We kunnen e-mailmarketingserviceproviders gebruiken om e-mails naar u te beheren en te verzenden.

Mailchimp

Mailchimp is een verzendservice voor e-mailmarketing die wordt aangeboden door The Rocket Science Group LLC.

Ga voor meer informatie over de privacypraktijken van Mailchimp naar hun privacybeleid: https://mailchimp.com/legal/privacy/

AWeber

AWeber is een verzendservice voor e-mailmarketing die wordt aangeboden door AWeber Communications.

Ga voor meer informatie over de privacypraktijken van AWeber naar hun privacybeleid: https://www.aweber.com/privacy.htm

Reactie terug krijgen

GetResponse is een verzendservice voor e-mailmarketing die wordt aangeboden door GetResponse.

Ga voor meer informatie over de privacypraktijken van GetResponse naar hun privacybeleid: https://www.getresponse.com/legal/privacy.html

  • Gebruik, prestaties en diversen

    We kunnen externe serviceproviders gebruiken om onze service beter te verbeteren.

    Onzichtbare reCAPTCHA

    We gebruiken een onzichtbare captcha-service genaamd reCAPTCHA. reCAPTCHA wordt beheerd door Google.

    De reCAPTCHA-service kan informatie van u en van uw apparaat verzamelen voor veiligheidsdoeleinden.

    De informatie die door reCAPTCHA wordt verzameld, wordt bewaard in overeenstemming met het privacybeleid van Google: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/

    AVG-privacy

    Wettelijke basis voor het verwerken van persoonsgegevens onder de AVG

    We kunnen Persoonsgegevens verwerken onder de volgende voorwaarden:

    Toestemming: u heeft uw toestemming gegeven voor het verwerken van persoonsgegevens voor een of meer specifieke doeleinden.
    Uitvoering van een overeenkomst: Het verstrekken van Persoonsgegevens is noodzakelijk voor de uitvoering van een overeenkomst met U en/of voor eventuele precontractuele verplichtingen daarvan.
    Wettelijke verplichtingen: Het verwerken van Persoonsgegevens is noodzakelijk om te voldoen aan een wettelijke verplichting waaraan het Bedrijf is onderworpen.
    Vitale belangen: Verwerking van Persoonsgegevens is noodzakelijk ter bescherming van Uw vitale belangen of van een andere natuurlijke persoon.
    Publieke belangen: De verwerking van Persoonsgegevens houdt verband met een taak die wordt uitgevoerd in het algemeen belang of in de uitoefening van het openbaar gezag dat aan de Onderneming is toegekend.
    Gerechtvaardigde belangen: de verwerking van persoonsgegevens is noodzakelijk voor de behartiging van de gerechtvaardigde belangen van het bedrijf.

    In ieder geval zal het Bedrijf graag helpen om de specifieke rechtsgrondslag die van toepassing is op de verwerking te verduidelijken, en in het bijzonder of het verstrekken van Persoonsgegevens een wettelijke of contractuele vereiste is, of een vereiste die nodig is om een ​​contract aan te gaan.

    Uw rechten onder de AVG

    Het bedrijf verbindt zich ertoe de vertrouwelijkheid van uw persoonlijke gegevens te respecteren en te garanderen dat u uw rechten kunt uitoefenen.

    U hebt op grond van dit privacybeleid en wettelijk, als u zich binnen de EU bevindt, het recht om:

    Vraag toegang tot uw persoonlijke gegevens. Het recht om de informatie die we over u hebben in te zien, bij te werken of te verwijderen. Waar mogelijk kunt u uw persoonlijke gegevens rechtstreeks openen, bijwerken of verwijderen in het gedeelte Uw accountinstellingen. Als u deze acties niet zelf kunt uitvoeren, neem dan contact met ons op om u te helpen. Hierdoor kunt u ook een kopie ontvangen van de persoonlijke gegevens die wij over u bewaren.
    Verzoek om correctie van de persoonlijke gegevens die wij over u bewaren. U hebt het recht om onvolledige of onjuiste informatie die wij over u hebben te laten corrigeren.
    Bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens. Dit recht bestaat wanneer we vertrouwen op legitiem belang als rechtsgrond voor onze verwerking en er iets is met uw specifieke situatie waardoor u op deze grond bezwaar wilt maken tegen onze verwerking van uw persoonlijke gegevens. U hebt ook het recht om bezwaar te maken wanneer wij uw persoonsgegevens verwerken voor direct marketingdoeleinden.

Verzoek om verwijdering van uw persoonlijke gegevens. U hebt het recht om ons te vragen om persoonlijke gegevens te verwijderen of te verwijderen wanneer er geen goede reden voor ons is om door te gaan met de verwerking ervan.
Vraag de overdracht van uw persoonlijke gegevens aan. Wij zullen aan u, of aan een door u gekozen derde, uw persoonlijke gegevens verstrekken in een gestructureerd, veelgebruikt, machineleesbaar formaat. Houd er rekening mee dat dit recht alleen van toepassing is op geautomatiseerde informatie waarvoor u ons aanvankelijk toestemming heeft gegeven om te gebruiken of waar wij de informatie hebben gebruikt om een ​​contract met u uit te voeren.
Uw toestemming intrekken. U hebt het recht om uw toestemming voor het gebruik van uw persoonlijke gegevens in te trekken. Als u uw toestemming intrekt, kunnen we u mogelijk geen toegang geven tot bepaalde specifieke functionaliteiten van de service.
Uitoefening van uw AVG-gegevensbeschermingsrechten

U kunt uw recht op toegang, rectificatie, annulering en verzet uitoefenen door contact met ons op te nemen. Houd er rekening mee dat we u kunnen vragen om uw identiteit te verifiëren voordat we op dergelijke verzoeken reageren. Als u een verzoek indient, zullen wij ons best doen om u zo snel mogelijk te antwoorden.

U hebt het recht om een ​​klacht in te dienen bij een gegevensbeschermingsautoriteit over onze verzameling en gebruik van uw persoonlijke gegevens. Als u zich in de Europese Economische Ruimte (EER) bevindt, neem dan voor meer informatie contact op met uw lokale gegevensbeschermingsautoriteit in de EER.

Facebook-fanpagina

Gegevensbeheerder voor de Facebook-fanpagina

Het bedrijf is de gegevensbeheerder van uw persoonlijke gegevens die zijn verzameld tijdens het gebruik van de service. Als beheerder van de Facebook-fanpagina zijn het bedrijf en de beheerder van het sociale netwerk Facebook gezamenlijke verwerkingsverantwoordelijken.

Het Bedrijf heeft overeenkomsten gesloten met Facebook waarin onder meer de voorwaarden voor het gebruik van de Facebook-fanpagina zijn vastgelegd. Deze voorwaarden zijn grotendeels gebaseerd op de Servicevoorwaarden van Facebook: https://www.facebook.com/terms.php

Bezoek het Facebook-privacybeleid https://www.facebook.com/policy.php voor meer informatie over hoe Facebook persoonlijke gegevens beheert of neem online of per post contact op met Facebook: Facebook, Inc. ATTN, Privacy Operations, 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, Verenigde Staten.

Facebook-inzichten

We gebruiken de Facebook Insights-functie in verband met de werking van de Facebook-fanpagina en op basis van de AVG om geanonimiseerde statistische gegevens over onze gebruikers te verkrijgen.

Voor dit doel plaatst Facebook een Cookie op het apparaat van de gebruiker die onze Facebook-fanpagina bezoekt. Elke Cookie bevat een unieke identificatiecode en blijft actief gedurende een periode van twee jaar, behalve wanneer deze voor het einde van deze periode wordt verwijderd.

Facebook ontvangt, registreert en verwerkt de informatie die is opgeslagen in de Cookie, vooral wanneer de gebruiker de Facebook-services, services die worden aangeboden door andere leden van de Facebook-fanpagina en services van andere bedrijven die Facebook-services gebruiken, bezoekt.

Ga voor meer informatie over de privacypraktijken van Facebook naar het privacybeleid van Facebook hier: https://www.facebook.com/full_data_use_policy

Links naar andere websites

Onze Service kan links bevatten naar andere websites die niet door Ons worden beheerd. Als u op een link van een derde partij klikt, wordt u naar de site van die derde partij geleid. We raden u ten zeerste aan om het privacybeleid van elke site die u bezoekt te lezen.

We hebben geen controle over en aanvaarden geen verantwoordelijkheid voor de inhoud, het privacybeleid of de praktijken van sites of diensten van derden.

Wijzigingen in dit privacybeleid

We kunnen ons privacybeleid van tijd tot tijd bijwerken. We zullen u op de hoogte stellen van eventuele wijzigingen door het nieuwe privacybeleid op deze pagina te plaatsen.

We zullen u hiervan op de hoogte stellen via e-mail en/of een prominente kennisgeving op Onze Service, voordat de wijziging van kracht wordt en de datum “Laatst bijgewerkt” bovenaan dit Privacybeleid bijwerken.

U wordt geadviseerd om dit privacybeleid regelmatig te controleren op eventuele wijzigingen. Wijzigingen in dit privacybeleid zijn van kracht wanneer ze op deze pagina worden geplaatst.

Neem contact met ons op

Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen:

Per e-mail: info[at]bitcoin360ai.com

Door deze pagina op onze website te bezoeken: https://bitcoin360ai.com/contact-us/

Op telefoonnummer: +65 6701 58000

logo bitcoin360 white

REGULERING & RISICOVOLLE BELEGGINGSWAARSCHUWING: Handelen in Forex, CFD’s en Cryptocurrencies kan aanzienlijke voordelen opleveren, maar brengt ook een risico met zich mee en is mogelijk niet geschikt voor alle beleggers.Je moet niet speculeren met kapitaal dat je je niet kunt veroorloven om te verliezen.We raden u ten zeerste aan om onze ALGEMENE VOORWAARDEN en de volledige DISCLAIMER-pagina te lezen voordat u een investering doet.Klanten moeten zich bewust zijn van hun individuele vermogenswinstbelastingplicht in hun land van verblijf.Het is tegen de wet om Amerikaanse personen te vragen grondstoffenopties te kopen en verkopen, zelfs als ze ‘voorspellingscontracten’ worden genoemd, tenzij ze zijn genoteerd voor handel en verhandeld op een CFTC-geregistreerde beurs of tenzij wettelijk vrijgesteld.We hebben COOKIES op uw computer geplaatst om uw ervaring bij het bezoeken van deze website te verbeteren.U kunt de cookie-instellingen op uw computer op elk gewenst moment wijzigen.Het gebruik van deze website geeft aan dat u akkoord gaat met het PRIVACYBELEID van deze website.

Address: 435 Orchard Rd #11 Wisma Atria SG 238877

Email:info[at]bitcoin360ai.com