Personvernerklæring

Denne personvernerklæringenbeskriver våre retningslinjer og prosedyrer for innsamling, bruk og avsløring av informasjonen din når du bruker tjenesten og forteller deg om dine personvernrettigheter og hvordan loven beskytter deg.

Vi bruker dine personopplysninger til å tilby og forbedre tjenesten. Ved å bruke tjenesten godtar du innsamling og bruk av informasjon i samsvar med denne personvernerklæringen.

Tolkning og definisjoner

Tolkning

Ordene der den første bokstaven er stor har betydninger definert under følgende forhold. Følgende definisjoner skal ha samme betydning uavhengig av om de står i entall eller flertall.

Definisjoner

For formålene med denne personvernerklæringen:

Regnskapbetyr en unik konto opprettet for deg for å få tilgang til tjenesten vår eller deler av tjenesten vår.

Selskap(referert til som enten «selskapet», «vi», «oss» eller «vår» i denne avtalen) refererer til Bitcoin 360™ på 435 Orchard Rd, #11 Wisma Atria, Singapore 238877.

For formålet med GDPR er selskapet dataansvarlig.

Informasjonskapslerer små filer som plasseres på datamaskinen din, mobilenheten eller en hvilken som helst annen enhet av et nettsted, som inneholder detaljene i nettleserloggen din på det nettstedet blant dens mange bruksområder.

Landrefererer til Storbritannia

Datakontrollør, for formålene med GDPR (General Data Protection Regulation), refererer til selskapet som den juridiske personen som alene eller sammen med andre bestemmer formålene og midlene for behandlingen av personopplysninger.

Enhetbetyr enhver enhet som har tilgang til tjenesten, for eksempel en datamaskin, en mobiltelefon eller et digitalt nettbrett.

Facebook fansideer en offentlig profil som heter Bitcoin 360 FB-side spesielt opprettet av selskapet på Facebooks sosiale nettverk.

Personlig informasjoner all informasjon som er relatert til en identifisert eller identifiserbar person.

For formålene med GDPR betyr personopplysninger all informasjon relatert til deg, for eksempel navn, et identifikasjonsnummer, stedsdata, online identifikator eller til en eller flere faktorer som er spesifikke for fysiske, fysiologiske, genetiske, mentale, økonomiske, kulturelle eller sosiale identitet.

Servicerefererer til nettstedet.

Tjenesteleverandørbetyr enhver fysisk eller juridisk person som behandler dataene på vegne av selskapet. Det refererer til tredjepartsselskaper eller enkeltpersoner ansatt av selskapet for å tilrettelegge for tjenesten, for å yte tjenesten på vegne av selskapet, for å utføre tjenester relatert til tjenesten, eller for å bistå selskapet med å analysere hvordan tjenesten brukes. For formålet med GDPR anses tjenesteleverandører som databehandlere.

Tredjeparts sosiale medietjenesterefererer til ethvert nettsted eller et sosialt nettverksnettsted der en bruker kan logge på eller opprette en konto for å bruke tjenesten.

Bruksdatarefererer til data som samles inn automatisk, enten generert ved bruk av tjenesten eller fra selve tjenesteinfrastrukturen (for eksempel varigheten av et sidebesøk).

Nettstedrefererer til Bitcoin 360, tilgjengelig frahttps://bitcoin360ai.com

Dubetyr individet som har tilgang til eller bruker tjenesten, eller selskapet, eller annen juridisk enhet på vegne av denne personen har tilgang til eller bruker tjenesten, alt etter hva som er aktuelt.

I henhold til GDPR (General Data Protection Regulation) kan du bli referert til som datasubjektet eller som brukeren ettersom du er den enkelte som bruker tjenesten.

Innsamling og bruk av dine personlige data

Datatyper som samles inn

Personlig informasjon

Mens vi bruker tjenesten vår, kan vi be deg om å gi oss visse personlig identifiserbare opplysninger som kan brukes til å kontakte eller identifisere deg. Personlig identifiserbar informasjon kan omfatte, men er ikke begrenset til:

Epostadresse

Fornavn og etternavn

Telefonnummer

Bruksdata

Bruksdata

Bruksdata samles inn automatisk når du bruker tjenesten.

Bruksdata kan inkludere informasjon som enhetens Internett-protokolladresse (f.eks. IP-adresse), nettlesertype, nettleserversjon, sidene til tjenesten vår du besøker, klokkeslett og dato for besøket ditt, tiden brukt på disse sidene, unik enhet identifikatorer og andre diagnostiske data.

Når du får tilgang til tjenesten via eller via en mobilenhet, kan vi samle inn viss informasjon automatisk, inkludert, men ikke begrenset til, typen mobilenhet du bruker, din unike mobilenhets ID, IP-adressen til mobilenheten din, mobilen din operativsystem, typen mobil nettleser du bruker, unike enhetsidentifikatorer og andre diagnostiske data.

Vi kan også samle inn informasjon som din nettleser sender når du besøker tjenesten vår eller når du får tilgang til tjenesten via eller via en mobilenhet.

Sporingsteknologier og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og lignende sporingsteknologier for å spore aktiviteten på tjenesten vår og lagre visse opplysninger. Sporingsteknologier som brukes er beacons, tags og skript for å samle inn og spore informasjon og for å forbedre og analysere tjenesten vår.

Du kan instruere nettleseren din til å nekte alle informasjonskapsler eller å indikere når en informasjonskapsel sendes. Imidlertid, hvis du ikke godtar informasjonskapsler, kan det hende du ikke kan bruke enkelte deler av tjenesten vår.

Informasjonskapsler kan være «Persistente» eller «Session»-informasjonskapsler. Vedvarende informasjonskapsler forblir på din personlige datamaskin eller mobilenhet når du går offline, mens sesjonsinformasjonskapsler slettes så snart du lukker nettleseren. Lær mer om informasjonskapsler:Alt om informasjonskapsler.

Vi bruker både økt og vedvarende informasjonskapsler for formålene som er angitt nedenfor:

Nødvendige / essensielle informasjonskapsler

Type: Sesjonsinformasjonskapsler

Administrert av: Oss

Formål: Disse informasjonskapslene er essensielle for å gi deg tjenester tilgjengelig via nettstedet og for å gjøre det mulig for deg å bruke noen av funksjonene. De bidrar til å autentisere brukere og forhindre uredelig bruk av brukerkontoer. Uten disse informasjonskapslene kan ikke tjenestene du har bedt om tilbys, og vi bruker kun disse informasjonskapslene for å gi deg disse tjenestene.

Retningslinjer for informasjonskapsler / godkjenning av varsel Informasjonskapsler

Type: Vedvarende informasjonskapsler

Administrert av: Oss

Formål: Disse informasjonskapslene identifiserer om brukere har akseptert bruken av informasjonskapsler på nettstedet.

Funksjonsinformasjonskapsler

Type: Vedvarende informasjonskapsler

Administrert av: Oss

Formål: Disse informasjonskapslene lar oss huske valg du gjør når du bruker nettstedet, for eksempel å huske påloggingsdetaljer eller språkpreferanser. Formålet med disse informasjonskapslene er å gi deg en mer personlig opplevelse og unngå at du må angi innstillingene dine på nytt hver gang du bruker nettstedet.

Informasjonskapsler for sporing og ytelse

Type: Vedvarende informasjonskapsler

Administrert av: Tredjeparter

Formål: Disse informasjonskapslene brukes til å spore informasjon om trafikk til nettstedet og hvordan brukere bruker nettstedet. Informasjonen som samles inn via disse informasjonskapslene kan direkte eller indirekte identifisere deg som en individuell besøkende. Dette er fordi informasjonen som samles inn vanligvis er knyttet til en pseudonym identifikator knyttet til enheten du bruker for å få tilgang til nettstedet. Vi kan også bruke disse informasjonskapslene til å teste nye sider, funksjoner eller ny funksjonalitet på nettstedet for å se hvordan brukerne våre reagerer på dem.

For mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og dine valg angående informasjonskapsler, vennligst besøk våre retningslinjer for informasjonskapsler eller delen om informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Bruk av dine personlige data

Selskapet kan bruke personopplysninger til følgende formål:

  • For å tilby og vedlikeholde tjenesten vår, inkludert å overvåke bruken av tjenesten vår.
  • For å administrere kontoen din: for å administrere registreringen din som bruker av tjenesten. Personopplysningene du oppgir kan gi deg tilgang til ulike funksjoner i tjenesten som er tilgjengelige for deg som registrert bruker.
  • For gjennomføring av en kontrakt: utvikling, overholdelse og gjennomføring av kjøpskontrakten for produktene, varene eller tjenestene du har kjøpt eller av en hvilken som helst annen kontrakt med oss gjennom tjenesten.
  • For å kontakte deg: For å kontakte deg via e-post, telefonsamtaler, SMS eller andre tilsvarende former for elektronisk kommunikasjon, for eksempel en mobilapplikasjons push-varslinger angående oppdateringer eller informativ kommunikasjon relatert til funksjonaliteten, produktene eller avtalte tjenestene, inkludert sikkerhetsoppdateringene, når det er nødvendig eller rimelig for gjennomføringen.
  • For å gi deg nyheter, spesialtilbud og generell informasjon om andre varer, tjenester og arrangementer som vi tilbyr som ligner på de du allerede har kjøpt eller spurt om med mindre du har valgt å ikke motta slik informasjon.
  • For å administrere forespørslene dine: For å delta og administrere forespørslene dine til oss.

Vi kan dele din personlige informasjon i følgende situasjoner:

  • Med tjenesteleverandører: Vi kan dele din personlige informasjon med tjenesteleverandører for å overvåke og analysere bruken av tjenesten vår, for å kontakte deg.
  • For virksomhetsoverføringer: Vi kan dele eller overføre din personlige informasjon i forbindelse med, eller under forhandlinger om, enhver fusjon, salg av selskapets eiendeler, finansiering eller oppkjøp av hele eller deler av virksomheten vår til et annet selskap.
  • Med tilknyttede selskaper: Vi kan dele informasjonen din med våre tilknyttede selskaper, i så fall vil vi kreve at disse tilknyttede selskapene overholder denne personvernerklæringen. Tilknyttede selskaper inkluderer vårt morselskap og alle andre datterselskaper, joint venture-partnere eller andre selskaper som vi kontrollerer eller som er under felles kontroll med oss.
  • Med forretningspartnere: Vi kan dele informasjonen din med våre forretningspartnere for å tilby deg visse produkter, tjenester eller kampanjer.
  • Med andre brukere: når du deler personlig informasjon eller på annen måte samhandler i offentlige områder med andre brukere, kan slik informasjon bli sett av alle brukere og kan distribueres offentlig utenfor. Hvis du samhandler med andre brukere eller registrerer deg gjennom en tredjeparts sosiale medietjeneste, kan kontaktene dine på tredjeparts sosiale medietjeneste se navnet ditt, profilen, bildene og beskrivelsen av aktiviteten din. På samme måte vil andre brukere kunne se beskrivelser av aktiviteten din, kommunisere med deg og se profilen din.

Oppbevaring av dine personlige data

Selskapet vil bare beholde dine personopplysninger så lenge det er nødvendig for formålene angitt i denne personvernerklæringen. Vi vil beholde og bruke dine personopplysninger i den grad det er nødvendig for å overholde våre juridiske forpliktelser (for eksempel hvis vi er pålagt å beholde dataene dine for å overholde gjeldende lover), løse tvister og håndheve våre juridiske avtaler og retningslinjer.

Selskapet vil også beholde bruksdata for interne analyseformål. Bruksdata oppbevares vanligvis i en kortere periode, bortsett fra når disse dataene brukes til å styrke sikkerheten eller forbedre funksjonaliteten til tjenesten vår, eller vi er juridisk forpliktet til å oppbevare disse dataene i lengre perioder.

Overføring av dine personlige data

Dine opplysninger, inkludert personopplysninger, behandles på selskapets driftskontorer og på andre steder hvor partene som er involvert i behandlingen befinner seg. Det betyr at denne informasjonen kan overføres til – og vedlikeholdes på – datamaskiner som befinner seg utenfor din stat, provins, land eller annen statlig jurisdiksjon der databeskyttelseslovene kan avvike fra de fra din jurisdiksjon.

Ditt samtykke til denne personvernerklæringen etterfulgt av din innsending av slik informasjon representerer din samtykke til den overføringen.

Selskapet vil ta alle nødvendige skritt for å sikre at dataene dine behandles sikkert og i samsvar med denne personvernerklæringen, og ingen overføring av dine personopplysninger vil finne sted til en organisasjon eller et land med mindre det er tilstrekkelige kontroller på plass, inkludert sikkerheten til Dine data og annen personlig informasjon.

Utlevering av dine personlige data

Forretningstransaksjoner

Hvis selskapet er involvert i en fusjon, oppkjøp eller salg av eiendeler, kan dine personopplysninger bli overført. Vi vil varsle før dine personlige data overføres og blir underlagt en annen personvernpolicy.

Rettshåndhevelse

Under visse omstendigheter kan selskapet bli pålagt å avsløre dine personopplysninger hvis det er pålagt å gjøre det ved lov eller som svar på gyldige forespørsler fra offentlige myndigheter (f.eks. en domstol eller et offentlig organ).

Andre lovkrav

Selskapet kan avsløre dine personopplysninger i god tro om at en slik handling er nødvendig for å:

  • Overhold en juridisk forpliktelse
  • Beskytte og forsvare rettighetene eller eiendommen til selskapet
  • Forhindre eller undersøke mulige forseelser i forbindelse med tjenesten
  • Beskytt den personlige sikkerheten til brukere av tjenesten eller offentligheten
  • Beskytt mot juridisk ansvar

Sikkerhet for dine personlige data

Sikkerheten til dine personopplysninger er viktig for oss, men husk at ingen metode for overføring over Internett eller elektronisk lagring er 100 % sikker. Selv om vi streber etter å bruke kommersielt akseptable midler for å beskytte dine personlige data, kan vi ikke garantere absolutt sikkerhet.

Detaljert informasjon om behandlingen av dine personopplysninger

Tjenesteleverandører har kun tilgang til dine personopplysninger for å utføre oppgavene sine på våre vegne og er forpliktet til ikke å avsløre eller bruke dem til andre formål.

Analytics

Vi kan bruke tredjeparts tjenesteleverandører for å overvåke og analysere bruken av tjenesten vår.

Google Analytics

Google Analytics er en nettanalysetjeneste som tilbys av Google som sporer og rapporterer nettstedtrafikk. Google bruker dataene som samles inn til å spore og overvåke bruken av tjenesten vår. Disse dataene deles med andre Google-tjenester. Google kan bruke de innsamlede dataene til å kontekstualisere og tilpasse annonsene til sitt eget annonsenettverk.

Du kan velge bort å ha gjort aktiviteten din på tjenesten tilgjengelig for Google Analytics ved å installere Google Analytics opt-out nettlesertillegget. Tillegget forhindrer Google Analytics JavaScript (ga.js, analytics.js og dc.js) fra å dele informasjon med Google Analytics om besøksaktivitet.

For mer informasjon om personvernpraksisen til Google, besøk Googles nettside for personvern og vilkår:https://policies.google.com/privacy

Hotjar

Personvernreglene deres kan sees påhttps://www.hotjar.com/legal/policies/privacy/

Epost markedsføring

Vi kan bruke dine personopplysninger til å kontakte deg med nyhetsbrev, markedsførings- eller reklamemateriell og annen informasjon som kan være av interesse for deg. Du kan velge bort å motta noen, eller alle, disse kommunikasjonene fra oss ved å følge avmeldingslenken eller instruksjonene gitt i en e-post vi sender eller ved å kontakte oss.

Vi kan bruke tjenesteleverandører for e-postmarkedsføring til å administrere og sende e-poster til deg.

Mailchimp

Mailchimp er en e-postmarkedsføringstjeneste levert av The Rocket Science Group LLC.

For mer informasjon om personvernpraksisen til Mailchimp, vennligst besøk deres personvernpolicy:https://mailchimp.com/legal/privacy/

AWeber

AWeber er en e-postmarkedsføringstjeneste levert av AWeber Communications.

For mer informasjon om personvernpraksisen til AWeber, vennligst besøk deres personvernerklæring:https://www.aweber.com/privacy.htm

GetResponse

GetResponse er en e-postmarkedsføringstjeneste levert av GetResponse.

For mer informasjon om personvernpraksisen til GetResponse, vennligst besøk deres personvernerklæring:https://www.getresponse.com/legal/privacy.html

Bruk, ytelse og diverse

Vi kan bruke tredjeparts tjenesteleverandører for å gi bedre forbedringer av tjenesten vår.

Usynlig reCAPTCHA

Vi bruker en usynlig captcha-tjeneste kalt reCAPTCHA. reCAPTCHA drives av Google.

reCAPTCHA-tjenesten kan samle inn informasjon fra deg og fra enheten din for sikkerhetsformål.

Informasjonen som samles inn av reCAPTCHA oppbevares i samsvar med Googles personvernregler:https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/

GDPR Personvern

Juridisk grunnlag for behandling av personopplysninger under GDPR

Vi kan behandle personopplysninger under følgende betingelser:

  • Samtykke: Du har gitt ditt samtykke til å behandle personopplysninger for ett eller flere spesifikke formål.
  • Utførelse av en kontrakt: Levering av personopplysninger er nødvendig for gjennomføring av en avtale med deg og/eller for eventuelle forpliktelser før kontrakten.
  • Juridiske forpliktelser: Behandling av personopplysninger er nødvendig for å overholde en juridisk forpliktelse som selskapet er underlagt.
  • Vitale interesser: Behandling av personopplysninger er nødvendig for å beskytte dine vitale interesser eller til en annen fysisk person.
  • Offentlige interesser: Behandling av personopplysninger er knyttet til en oppgave som utføres i allmennhetens interesse eller i utøvelse av offentlig myndighet som er tillagt Selskapet.
  • Legitime interesser: Behandling av personopplysninger er nødvendig for formålet med de legitime interessene som følges av selskapet.

Selskapet vil uansett gjerne bidra til å avklare det konkrete rettslige grunnlaget som gjelder for behandlingen, og spesielt om levering av personopplysninger er et lov- eller kontraktsmessig krav, eller et krav som er nødvendig for å inngå en kontrakt.

Dine rettigheter under GDPR

Selskapet forplikter seg til å respektere konfidensialiteten til dine personopplysninger og garantere at du kan utøve dine rettigheter.

Du har rett i henhold til denne personvernerklæringen, og ved lov, hvis du er innenfor EU, til å:

  • Be om tilgang til dine personlige data. Retten til å få tilgang til, oppdatere eller slette informasjonen vi har om deg. Når det er mulig, kan du få tilgang til, oppdatere eller be om sletting av dine personlige data direkte i seksjonen for kontoinnstillinger. Hvis du ikke er i stand til å utføre disse handlingene selv, vennligst kontakt oss for å hjelpe deg. Dette gjør deg også i stand til å motta en kopi av personopplysningene vi har om deg.
  • Be om retting av personopplysningene vi har om deg. Du har rett til å få ufullstendig eller unøyaktig informasjon vi har om deg rettet.
  • protestere mot behandling av dine personopplysninger. Denne retten eksisterer der vi er avhengige av legitim interesse som det juridiske grunnlaget for vår behandling og det er noe med din spesielle situasjon som gjør at du ønsker å protestere mot vår behandling av dine personopplysninger på denne grunn. Du har også rett til å protestere når vi behandler dine personopplysninger for direkte markedsføringsformål.
  • Be om sletting av dine personlige data. Du har rett til å be oss om å slette eller fjerne personopplysninger når det ikke er noen god grunn for oss å fortsette å behandle dem.
  • Be om overføring av dine personlige data. Vi vil gi deg, eller til en tredjepart du har valgt, dine personopplysninger i et strukturert, vanlig brukt, maskinlesbart format. Vær oppmerksom på at denne rettigheten kun gjelder for automatisert informasjon som du opprinnelig ga samtykke til at vi kan bruke eller hvor vi brukte informasjonen til å utføre en kontrakt med deg.
  • Trekk tilbake ditt samtykke. Du har rett til å trekke tilbake ditt samtykke til bruk av dine personopplysninger. Hvis du trekker tilbake samtykket ditt, kan det hende vi ikke kan gi deg tilgang til visse spesifikke funksjoner i tjenesten.

Utøvelse av dine databeskyttelsesrettigheter i GDPR

Du kan utøve dine rettigheter til tilgang, retting, kansellering og motstand ved å kontakte oss. Vær oppmerksom på at vi kan be deg om å bekrefte identiteten din før du svarer på slike forespørsler. Hvis du sender en forespørsel, vil vi gjøre vårt beste for å svare deg så snart som mulig.

Du har rett til å klage til et datatilsyn om vår innsamling og bruk av dine personopplysninger. For mer informasjon, hvis du er i det europeiske økonomiske samarbeidsområdet (EØS), vennligst kontakt din lokale databeskyttelsesmyndighet i EØS.

Facebook fanside

Datakontroller for Facebook-fansiden

Selskapet er dataansvarlig for dine personlige data som samles inn mens du bruker tjenesten. Som operatør av Facebook-fansiden er selskapet og operatøren av det sosiale nettverket Facebook Joint Controllers.

Selskapet har inngått avtaler med Facebook som blant annet definerer vilkårene for bruk av Facebook-fansiden. Disse vilkårene er hovedsakelig basert på Facebooks vilkår for bruk:https://www.facebook.com/terms.php

Besøk Facebooks personvernerklæringhttps://www.facebook.com/policy.phpfor mer informasjon om hvordan Facebook administrerer personopplysninger eller kontakt Facebook online, eller via post: Facebook, Inc. ATTN, Privacy Operations, 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA.

Facebook-innsikt

Vi bruker Facebook Insights-funksjonen i forbindelse med driften av Facebook-fansiden og på grunnlag av GDPR, for å innhente anonymiserte statistiske data om våre brukere.

For dette formålet plasserer Facebook en informasjonskapsel på enheten til brukeren som besøker vår Facebook-fanside. Hver informasjonskapsel inneholder en unik identifikasjonskode og forblir aktiv i en periode på to år, bortsett fra når den slettes før slutten av denne perioden.

Facebook mottar, registrerer og behandler informasjonen som er lagret i informasjonskapselen, spesielt når brukeren besøker Facebook-tjenestene, tjenester som leveres av andre medlemmer av Facebook-fansiden og tjenester fra andre selskaper som bruker Facebook-tjenester.

For mer informasjon om personvernpraksisen til Facebook, vennligst besøk Facebooks retningslinjer for personvern her:https://www.facebook.com/full_data_use_policy

Lenker til andre nettsteder

Tjenesten vår kan inneholde lenker til andre nettsteder som ikke drives av oss. Hvis du klikker på en tredjepartskobling, vil du bli dirigert til denne tredjepartens nettsted. Vi anbefaler deg på det sterkeste å lese personvernreglene for hvert nettsted du besøker.

Vi har ingen kontroll over og påtar oss intet ansvar for innholdet, personvernpolitikken eller praksisen til tredjeparts nettsteder eller tjenester.

Endringer i denne personvernerklæringen

Vi kan oppdatere vår personvernerklæring fra tid til annen. Vi vil varsle deg om eventuelle endringer ved å legge ut de nye personvernreglene på denne siden.

Vi vil gi deg beskjed via e-post og/eller en fremtredende melding på tjenesten vår, før endringen trer i kraft, og oppdaterer «Sist oppdatert»-datoen øverst i denne personvernerklæringen.

Du anbefales å gjennomgå denne personvernerklæringen med jevne mellomrom for eventuelle endringer. Endringer i denne personvernerklæringen trer i kraft når de legges ut på denne siden.

Kontakt oss

Hvis du har spørsmål om denne personvernerklæringen, kan du kontakte oss:

På e-post: info[at]bitcoin360ai.com

Ved å besøke denne siden på vår nettside:https://bitcoin360ai.com/contact-us/

 

På telefonnummer: +65 6701 58000

logo bitcoin360 white

REGULERING OG HØYRISIKO INVESTERING ADVARSEL: Handel med Forex, CFD-er og kryptovalutaer kan generere betydelig fortjeneste, men har også et risikonivå og er kanskje ikke egnet for alle investorer. Du bør ikke spekulere med kapital som du ikke har råd til å tape. Vi anbefaler på det sterkeste at du leser våre VILKÅR OG BETINGELSER og hele ANSVARSFRASKRIVELSE-siden før du foretar noen investering. Klienter bør være klar over deres individuelle skatteplikt for kapitalgevinster i bostedslandet. er i strid med loven å oppfordre amerikanske personer til å kjøpe og selge råvareopsjoner, selv om de kalles «prediksjonskontrakter», med mindre de er notert for handel og handlet på en CFTC-registrert børs, eller med mindre de er lovlig unntatt. Vi har plassert COOKIES på datamaskinen din for å forbedre opplevelsen din når du besøker denne nettsiden. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler på datamaskinen din når som helst. Bruken av denne nettsiden indikerer at du godtar dette nettstedets PERSONVERN.

Address: 435 Orchard Rd #11 Wisma Atria SG 238877

Email:info[at]bitcoin360ai.com