Tietosuojakäytäntö

Tämä tietosuojakäytäntökuvailee käytäntöjämme ja menettelyjämme, jotka koskevat tietojesi keräämistä, käyttöä ja luovuttamista, kun käytät Palvelua, ja kertoo sinulle tietosuojaoikeuksistasi ja siitä, kuinka laki suojaa sinua.

Käytämme henkilötietojasi palvelun tarjoamiseen ja parantamiseen. Käyttämällä Palvelua hyväksyt tietojen keräämisen ja käytön tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.

Tulkinta ja määritelmät

Tulkinta

Sanoilla, joiden alkukirjain kirjoitetaan isolla, on merkitykset, jotka on määritelty seuraavissa olosuhteissa. Seuraavilla määritelmillä on sama merkitys riippumatta siitä, esiintyvätkö ne yksikössä vai monikkomuodossa.

Määritelmät

Tämän tietosuojakäytännön tarkoituksia varten:

Tilitarkoittaa ainutlaatuista tiliä, joka on luotu sinulle, jotta voit käyttää Palveluamme tai sen osia.

Yhtiö(johon viitataan tässä sopimuksessa nimellä ”Yritys”, ”Me”, ”Me” tai ”Meidän”) viittaa Bitcoin 360™:aan osoitteessa 435 Orchard Rd, #11 Wisma Atria, Singapore 238877.

GDPR:n kannalta Yritys on rekisterinpitäjä.

Keksitovat pieniä tiedostoja, jotka verkkosivusto asettaa tietokoneellesi, mobiililaitteellesi tai mihin tahansa muuhun laitteeseen ja jotka sisältävät tiedot selaushistoriastasi kyseisellä verkkosivustolla sen monien käyttötarkoitusten joukossa.

Maaviittaa Yhdistyneeseen kuningaskuntaan

Rekisterinpitäjä, GDPR:n (Yleinen tietosuoja-asetus), tarkoittaa Yhtiötä oikeushenkilönä, joka yksin tai yhdessä muiden kanssa määrittää henkilötietojen käsittelyn tarkoitukset ja keinot.

Laitetarkoittaa mitä tahansa laitetta, jolla on pääsy Palveluun, kuten tietokonetta, matkapuhelinta tai digitaalista tablettia.

Facebookin fanisivuon julkinen profiili nimeltä Bitcoin 360 FB Page, jonka yritys on erityisesti luonut Facebookin sosiaalisessa mediassa.

Henkilökohtaiset tiedoton mitä tahansa tietoa, joka liittyy tunnistettuun tai tunnistettavissa olevaan henkilöön.

GDPR:ssä henkilötiedoilla tarkoitetaan kaikkia sinuun liittyviä tietoja, kuten nimeä, tunnistenumeroa, sijaintitietoja, verkkotunnistetta tai yhtä tai useampaa fyysistä, fysiologista, geneettistä, henkistä, taloudellista, kulttuurista tai sosiaalista tekijää. identiteetti.

Palveluviittaa Verkkosivustoon.

Palveluntarjoajatarkoittaa luonnollista henkilöä tai oikeushenkilöä, joka käsittelee tietoja Yhtiön puolesta. Se viittaa ulkopuolisiin yrityksiin tai Yhtiön palveluksessa oleviin henkilöihin helpottamaan Palvelua, tarjoamaan Palvelua Yrityksen puolesta, suorittamaan Palveluun liittyviä palveluita tai avustamaan Yritystä Palvelun käytön analysoinnissa. GDPR:n kannalta palveluntarjoajia pidetään tietojen käsittelijöinä.

Kolmannen osapuolen sosiaalisen median palveluviittaa mihin tahansa verkkosivustoon tai sosiaalisen verkoston verkkosivustoon, jonka kautta Käyttäjä voi kirjautua sisään tai luoda tilin käyttääkseen Palvelua.

Käyttötiedotviittaa automaattisesti kerättyihin tietoihin, jotka on tuotettu Palvelun käytöstä tai itse Palvelun infrastruktuurista (esimerkiksi sivuvierailun kesto).

Verkkosivustoviittaa Bitcoin 360:een, johon pääseehttps://bitcoin360ai.com

Sinätarkoittaa henkilöä, joka käyttää Palvelua tai käyttää Palvelua, tai yritystä tai muuta oikeushenkilöä, jonka puolesta tämä henkilö käyttää Palvelua tai käyttää sitä soveltuvin osin.

GDPR:n (Yleinen tietosuoja-asetus) mukaan Sinua voidaan kutsua Rekisteröidyksi tai Käyttäjäksi, koska olet Palvelua käyttävä henkilö.

Henkilötietojesi kerääminen ja käyttö

Kerättyjen tietojen tyypit

Henkilökohtaiset tiedot

Palveluamme käyttäessämme voimme pyytää sinua antamaan meille tiettyjä henkilökohtaisia ​​tunnistetietoja, joita voidaan käyttää yhteydenottoon tai sinuun tunnistamiseen. Henkilökohtaisia ​​tunnistetietoja voivat olla, mutta niihin rajoittumatta:

Sähköpostiosoite

Etunimi ja sukunimi

Puhelinnumero

Käyttötiedot

Käyttötiedot

Käyttötiedot kerätään automaattisesti Palvelua käytettäessä.

Käyttötiedot voivat sisältää tietoja, kuten laitteesi IP-osoite (esim. IP-osoite), selaintyyppi, selainversio, Palvelumme sivut, joilla vierailet, käyntisi aika ja päivämäärä, näillä sivuilla käytetty aika, ainutlaatuinen laite tunnisteet ja muut diagnostiset tiedot.

Kun käytät Palvelua mobiililaitteella tai sen kautta, voimme kerätä automaattisesti tiettyjä tietoja, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, käyttämäsi mobiililaitteen tyyppi, mobiililaitteesi yksilöllinen tunnus, mobiililaitteesi IP-osoite, matkapuhelimesi käyttöjärjestelmä, käyttämäsi mobiili Internet-selaimen tyyppi, yksilölliset laitetunnisteet ja muut diagnostiset tiedot.

Saatamme myös kerätä tietoja, joita selaimesi lähettää aina, kun vierailet Palvelussamme tai kun käytät Palvelua mobiililaitteella tai sen kautta.

Seurantatekniikat ja evästeet

Käytämme evästeitä ja vastaavia seurantatekniikoita seurataksemme toimintaamme Palvelussamme ja tallentaaksemme tiettyjä tietoja. Käytetyt seurantateknologiat ovat majakoita, tunnisteita ja komentosarjoja tiedon keräämiseen ja seurantaan sekä Palvelumme parantamiseen ja analysointiin.

Voit ohjeistaa selaimesi kieltäytymään kaikista evästeistä tai ilmoittamaan, kun eväste lähetetään. Jos et kuitenkaan hyväksy evästeitä, et ehkä voi käyttää kaikkia Palvelumme osia.

Evästeet voivat olla ”pysyviä” tai ”istuntokohtaisia” evästeitä. Pysyvät evästeet pysyvät henkilökohtaisella tietokoneellasi tai mobiililaitteellasi, kun siirryt offline-tilaan, kun taas istuntoevästeet poistetaan heti, kun suljet verkkoselaimen. Lisätietoja evästeistä:Kaikki evästeistä.

Käytämme sekä istunto- että pysyviä evästeitä alla määriteltyihin tarkoituksiin:

Välttämättömät / välttämättömät evästeet

Tyyppi: Istuntoevästeet

Hallinnoija: Us

Tarkoitus: Nämä evästeet ovat välttämättömiä, jotta voit tarjota sinulle verkkosivuston kautta saatavilla olevia palveluita ja mahdollistaa joidenkin sen ominaisuuksien käytön. Ne auttavat todentamaan käyttäjiä ja estämään käyttäjätilien vilpillisen käytön. Ilman näitä evästeitä pyytämiäsi palveluita ei voida tarjota, ja käytämme näitä evästeitä vain tarjotaksemme sinulle kyseiset palvelut.

Evästekäytäntö / Ilmoitus Evästeiden hyväksymisestä

Tyyppi: Pysyvät evästeet

Hallinnoija: Us

Tarkoitus: Nämä evästeet tunnistavat, ovatko käyttäjät hyväksyneet evästeiden käytön verkkosivustolla.

Toiminnallisuusevästeet

Tyyppi: Pysyvät evästeet

Hallinnoija: Us

Tarkoitus: Näiden evästeiden avulla voimme muistaa valinnat, jotka teet käyttäessäsi verkkosivustoa, kuten kirjautumistietosi tai kielivalintasi. Näiden evästeiden tarkoituksena on tarjota sinulle henkilökohtaisempi kokemus ja välttää sinun tarvitse syöttää asetuksesi uudelleen aina, kun käytät verkkosivustoa.

Seuranta- ja suorituskykyevästeet

Tyyppi: Pysyvät evästeet

Hallinnoija: Kolmannet osapuolet

Tarkoitus: Näitä evästeitä käytetään seuraamaan tietoja verkkosivustolle suuntautuvasta liikenteestä ja siitä, kuinka käyttäjät käyttävät verkkosivustoa. Näiden evästeiden avulla kerätyt tiedot voivat suoraan tai epäsuorasti tunnistaa sinut yksittäiseksi vierailijaksi. Tämä johtuu siitä, että kerätyt tiedot on yleensä linkitetty pseudonyymiin tunnisteeseen, joka liittyy laitteeseen, jolla käytät verkkosivustoa. Saatamme myös käyttää näitä evästeitä uusien sivujen, ominaisuuksien tai verkkosivuston toimivuuden testaamiseen nähdäksemme, kuinka käyttäjämme reagoivat niihin.

Lisätietoja käyttämistämme evästeistä ja valinnoistasi evästeiden suhteen on evästekäytännössämme tai tietosuojakäytäntömme Evästeet-osiossa.

Henkilötietojesi käyttö

Yritys voi käyttää henkilötietoja seuraaviin tarkoituksiin:

  • Palvelumme tarjoaminen ja ylläpito, mukaan lukien Palvelumme käytön valvonta.
  • Tilin hallinta: Palvelun käyttäjäksi rekisteröitymisen hallinta. Antamasi henkilötiedot voivat antaa sinulle pääsyn Palvelun eri toimintoihin, jotka ovat käytettävissäsi rekisteröityneenä käyttäjänä.
  • Sopimuksen toteuttaminen: Palvelun kautta ostamiesi tuotteiden, tavaroiden tai palveluiden ostosopimuksen tai minkä tahansa muun kanssamme tehdyn sopimuksen kehittäminen, noudattaminen ja toteuttaminen.
  • Ottaaksemme sinuun yhteyttä: Ottaaksemme sinuun yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse, tekstiviestillä tai muilla vastaavilla sähköisen viestinnän muodoilla, kuten mobiilisovelluksen push-ilmoituksilla, jotka koskevat päivityksiä tai informatiivista viestintää, jotka liittyvät toimintoihin, tuotteisiin tai sopimuspalveluihin, mukaan lukien tietoturvapäivitykset, kun se on tarpeen tai järkevää niiden täytäntöönpanon kannalta.
  • Tarjotaksemme sinulle uutisia, erikoistarjouksia ja yleistä tietoa muista tarjoamistamme tuotteista, palveluista ja tapahtumista, jotka ovat samankaltaisia ​​kuin ne, jotka olet jo ostanut tai joista olet tiedustellut, ellet ole päättänyt olla vastaanottamatta tällaisia ​​tietoja.
  • Pyyntöjesi hallinta: Osallistuminen ja pyyntöjesi hallinta Meille.

Saatamme jakaa henkilötietojasi seuraavissa tilanteissa:

  • Palveluntarjoajien kanssa: Voimme jakaa henkilötietosi Palveluntarjoajien kanssa seurataksemme ja analysoidaksemme Palvelumme käyttöä ja ottaaksemme sinuun yhteyttä.
  • Yritysten siirrot: Voimme jakaa tai siirtää henkilötietojasi minkä tahansa sulautumisen, yrityksen omaisuuden myynnin, rahoituksen tai liiketoimintamme tai osan hankinnan yhteydessä tai neuvottelujen aikana toiselle yritykselle.
  • Tytäryhtiöiden kanssa: Saatamme jakaa tietosi tytäryhtiöidemme kanssa, jolloin edellytämme näiden tytäryhtiöiden noudattavan tätä tietosuojakäytäntöä. Tytäryhtiöitä ovat emoyhtiömme ja muut tytäryhtiöt, yhteisyrityskumppanit tai muut yhtiöt, joissa hallitsemme tai jotka ovat meidän kanssamme yhteisessä määräysvallassa.
  • Liikekumppaneiden kanssa: Saatamme jakaa tietosi liikekumppaneidemme kanssa tarjotaksemme sinulle tiettyjä tuotteita, palveluita tai kampanjoita.
  • Muiden käyttäjien kanssa: kun jaat henkilökohtaisia ​​tietoja tai olet muuten vuorovaikutuksessa julkisilla alueilla muiden käyttäjien kanssa, kaikki käyttäjät voivat nähdä tällaiset tiedot ja niitä voidaan jakaa julkisesti ulkopuolella. Jos olet vuorovaikutuksessa muiden käyttäjien kanssa tai rekisteröidyt kolmannen osapuolen sosiaalisen median palvelun kautta, yhteystietosi kolmannen osapuolen sosiaalisen median palvelussa voivat nähdä nimesi, profiilisi, kuvat ja kuvauksen toiminnastasi. Vastaavasti muut käyttäjät voivat tarkastella toimintasi kuvauksia, kommunikoida kanssasi ja tarkastella profiiliasi.

Henkilötietojesi säilyttäminen

Yritys säilyttää henkilötietojasi vain niin kauan kuin on tarpeen tässä tietosuojaselosteessa määriteltyjen tarkoitusten toteuttamiseksi. Säilytämme ja käytämme henkilötietojasi siinä määrin kuin se on tarpeen lakisääteisten velvoitteidemme noudattamiseksi (esimerkiksi jos meidän on säilytettävä tietosi sovellettavien lakien noudattamiseksi), ratkaistaksemme riita-asioita ja pannaksemme täytäntöön oikeudelliset sopimuksemme ja käytäntömme.

Yhtiö säilyttää myös Käyttötiedot sisäisiä analyysejä varten. Käyttötietoja säilytetään yleensä lyhyemmän ajan, paitsi jos näitä tietoja käytetään turvallisuuden vahvistamiseen tai Palvelumme toimivuuden parantamiseen tai meillä on lakisääteinen velvollisuus säilyttää nämä tiedot pidempiä aikoja.

Henkilötietojesi siirto

Tietojasi, mukaan lukien henkilötietojasi, käsitellään Yhtiön toimipisteissä ja muissa paikoissa, joissa käsittelyyn osallistuvat osapuolet sijaitsevat. Tämä tarkoittaa, että nämä tiedot voidaan siirtää – ja niitä voidaan ylläpitää – tietokoneissa, jotka sijaitsevat osavaltiosi, provinssin, maan tai muun valtion lainkäyttöalueen ulkopuolella, jossa tietosuojalait voivat poiketa lainkäyttöalueellasi voimassa olevista.

Suostumus tälle tietosuojakäytännölle ja sen jälkeen tällaisten tietojen toimittaminen edustaa suostumustasi kyseiseen siirtoon.

Yritys ryhtyy kaikkiin kohtuudella tarvittaviin toimenpiteisiin varmistaakseen, että tietojasi käsitellään turvallisesti ja tämän tietosuojakäytännön mukaisesti, eikä henkilötietojasi siirretä organisaatiolle tai maahan, ellei käytössä ole riittävää valvontaa, mukaan lukien Tietosi ja muut henkilötietosi.

Henkilötietojesi paljastaminen

Yrityksen tilisiirrot

Jos Yritys on osallisena sulautumisessa, yrityskaupassa tai omaisuuden myyntiin, henkilötietojasi voidaan siirtää. Ilmoitamme ennen kuin henkilötietosi siirretään, ja niihin sovelletaan erilaista tietosuojakäytäntöä.

Lainvalvonta

Tietyissä olosuhteissa Yritystä voidaan vaatia luovuttamaan Henkilötietosi, jos laki niin vaatii tai viranomaisten (esim. tuomioistuimen tai valtion viraston) päteviin pyyntöihin vastataan.

Muut lakivaatimukset

Yritys voi luovuttaa henkilötietojasi vilpittömässä mielessä, että tällainen toimenpide on tarpeen:

  • Noudata lakisääteistä velvoitetta
  • Suojaa ja puolustaa Yhtiön oikeuksia tai omaisuutta
  • Estä tai tutki mahdollista Palveluun liittyvää väärinkäyttöä
  • Suojaa Palvelun Käyttäjien tai yleisön henkilökohtainen turvallisuus
  • Suojaa oikeudelliselta vastuulta

Henkilötietojesi turvallisuus

Henkilötietojesi turvallisuus on meille tärkeää, mutta muista, että mikään Internetin kautta tapahtuva tiedonsiirto tai sähköinen tallennustapa ei ole 100 % turvallinen. Vaikka pyrimme käyttämään kaupallisesti hyväksyttäviä keinoja henkilötietojesi suojaamiseen, emme voi taata niiden ehdotonta turvallisuutta.

Yksityiskohtaiset tiedot henkilötietojesi käsittelystä

Palveluntarjoajilla on pääsy henkilötietoihisi vain suorittaakseen tehtäviään puolestamme, ja he ovat velvollisia olemaan paljastamatta tai käyttämättä niitä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Analytics

Saatamme käyttää kolmannen osapuolen palveluntarjoajia valvomaan ja analysoimaan Palvelumme käyttöä.

Google Analytics

Google Analytics on Googlen tarjoama verkkoanalytiikkapalvelu, joka seuraa ja raportoi verkkosivuston liikennettä. Google käyttää kerättyjä tietoja Palvelumme käytön seuraamiseen ja seurantaan. Nämä tiedot jaetaan muiden Google-palvelujen kanssa. Google voi käyttää kerättyjä tietoja oman mainosverkostonsa mainosten kontekstualisointiin ja personointiin.

Voit kieltäytyä antamasta toimintaasi Palvelussa Google Analyticsin saataville asentamalla Google Analyticsin opt-out-selaimen lisäosan. Laajennus estää Google Analyticsin JavaScriptiä (ga.js, analytics.js ja dc.js) jakamasta Google Analyticsin kanssa tietoja käyntitoiminnasta.

Lisätietoja Googlen tietosuojakäytännöistä on Googlen tietosuoja ja ehdot -sivulla:https://policies.google.com/privacy

Hotjar

Heidän tietosuojakäytäntönsä on luettavissa osoitteessahttps://www.hotjar.com/legal/policies/privacy/

Sähköpostimarkkinointi

Saatamme käyttää henkilötietojasi ottaaksemme sinuun yhteyttä uutiskirjeiden, markkinointi- tai mainosmateriaalien ja muiden sinua mahdollisesti kiinnostavien tietojen kanssa. Voit kieltäytyä vastaanottamasta meiltä mitään tai kaikkia näistä ilmoituksista seuraamalla tilauksen peruutuslinkkiä tai ohjeita, jotka ovat lähettämässämme sähköpostissa tai ottamalla meihin yhteyttä.

Saatamme käyttää sähköpostimarkkinointipalveluntarjoajia sähköpostien hallintaan ja lähettämiseen sinulle.

Mailchimp

Mailchimp on The Rocket Science Group LLC:n tarjoama sähköpostimarkkinoinnin lähetyspalvelu.

Lisätietoja Mailchimpin tietosuojakäytännöistä on heidän tietosuojakäytännössään:https://mailchimp.com/legal/privacy/

AWeber

AWeber on AWeber Communicationsin tarjoama sähköpostimarkkinoinnin lähetyspalvelu.

Lisätietoja AWeberin tietosuojakäytännöistä on heidän tietosuojakäytännössään:https://www.aweber.com/privacy.htm

GetResponse

GetResponse on GetResponsen tarjoama sähköpostimarkkinoinnin lähetyspalvelu.

Lisätietoja GetResponsen tietosuojakäytännöistä on heidän tietosuojakäytännössään:https://www.getresponse.com/legal/privacy.html

Käyttö, suorituskyky ja sekalaiset

Saatamme käyttää kolmannen osapuolen palveluntarjoajia parantaaksemme palveluamme.

Näkymätön reCAPTCHA

Käytämme näkymätöntä captcha-palvelua nimeltä reCAPTCHA. reCAPTCHAa ylläpitää Google.

reCAPTCHA-palvelu voi kerätä tietoja sinulta ja laitteeltasi turvallisuussyistä.

reCAPTCHA:n keräämiä tietoja säilytetään Googlen tietosuojakäytännön mukaisesti:https://www.google.com/intl/fi/policies/privacy/

GDPR:n tietosuoja

Oikeusperusta henkilötietojen käsittelylle GDPR:n mukaisesti

Voimme käsitellä henkilötietoja seuraavin ehdoin:

  • Suostumus: Olet antanut suostumuksesi henkilötietojen käsittelyyn yhtä tai useampaa erityistä tarkoitusta varten.
  • Sopimuksen täyttäminen: Henkilötietojen toimittaminen on välttämätöntä kanssasi tehdyn sopimuksen ja/tai sen sopimusta edeltävien velvoitteiden täyttämiseksi.
  • Lakisääteiset velvoitteet: Henkilötietojen käsittely on välttämätöntä Yhtiön lakisääteisen velvoitteen noudattamiseksi.
  • Tärkeät edut: Henkilötietojen käsittely on tarpeen sinun tai toisen luonnollisen henkilön elintärkeiden etujen suojelemiseksi.
  • Yleiset edut: Henkilötietojen käsittely liittyy tehtävään, joka suoritetaan yleisen edun nimissä tai yhtiölle kuuluvaa julkista valtaa käytettäessä.
  • Lailliset edut: Henkilötietojen käsittely on välttämätöntä Yhtiön oikeutettujen etujen toteuttamiseksi.

Yritys auttaa joka tapauksessa mielellään selventämään käsittelyyn sovellettavaa erityistä oikeusperustaa ja erityisesti sitä, onko henkilötietojen toimittaminen lakisääteinen tai sopimukseen perustuva vaatimus vai sopimuksen tekemisen edellytys.

GDPR:n mukaiset oikeutesi

Yhtiö sitoutuu kunnioittamaan henkilötietojesi luottamuksellisuutta ja takaamaan, että voit käyttää oikeuksiasi.

Jos olet EU:n alueella, sinulla on tämän tietosuojakäytännön ja lain nojalla oikeus:

  • Pyydä pääsyä henkilötietoihisi. Oikeus käyttää, päivittää tai poistaa tietoja, jotka meillä on sinusta. Aina kun mahdollista, voit käyttää, päivittää tai pyytää henkilötietojesi poistamista suoraan tilisi asetusosiossa. Jos et voi suorittaa näitä toimia itse, ota yhteyttä auttamaan sinua. Tämän ansiosta voit myös saada kopion hallussamme olevista henkilötiedoistasi.
  • Pyydä oikaisemaan henkilötietoja, joita meillä on sinusta. Sinulla on oikeus saada kaikki hallussamme olevat sinua koskevat puutteelliset tai epätarkat tiedot oikaistaan.
  • Vastustaa henkilötietojesi käsittelyä. Tämä oikeus on olemassa silloin, kun luotamme oikeutettuun etuun käsittelymme oikeudellisena perustana ja sinun erityisessä tilanteessasi on jotain, minkä vuoksi haluat vastustaa henkilötietojesi käsittelyä tällä perusteella. Sinulla on myös oikeus vastustaa sitä, missä käsittelemme henkilötietojasi suoramarkkinointitarkoituksiin.
  • Pyydä henkilötietojesi poistamista. Sinulla on oikeus pyytää meitä poistamaan tai poistamaan henkilötietoja, kun meillä ei ole hyvää syytä jatkaa niiden käsittelyä.
  • Pyydä henkilötietojesi siirtoa. Toimitamme sinulle tai valitsemallesi kolmannelle osapuolelle henkilötietosi jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä, koneellisesti luettavassa muodossa. Huomaa, että tämä oikeus koskee vain automatisoituja tietoja, joiden käyttöön annoit alun perin suostumuksesi tai joissa käytimme tietoja sopimuksen tekemiseen kanssasi.
  • Peruuta suostumuksesi. Sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi henkilötietojesi käyttöön. Jos peruutat suostumuksesi, emme ehkä pysty tarjoamaan sinulle pääsyä tiettyihin Palvelun toimintoihin.

GDPR-tietosuojaoikeuksiesi käyttäminen

Voit käyttää pääsy-, oikaisu-, peruutus- ja vastustusoikeuksiasi ottamalla meihin yhteyttä. Huomaa, että voimme pyytää sinua vahvistamaan henkilöllisyytesi ennen kuin vastaamme tällaisiin pyyntöihin. Jos teet pyynnön, yritämme parhaamme vastata sinulle mahdollisimman pian.

Sinulla on oikeus valittaa tietosuojaviranomaiselle henkilötietojesi keräämisestä ja käytöstä. Jos olet Euroopan talousalueella (ETA), ota yhteyttä paikalliseen tietosuojaviranomaiseen ETA-alueella saadaksesi lisätietoja.

Facebookin fanisivu

Facebook-fanisivun rekisterinpitäjä

Yritys on Palvelun käytön aikana kerättyjen henkilötietojesi rekisterinpitäjä. Facebook-fanisivun ylläpitäjänä Yhtiö ja Facebookin sosiaalisen verkoston ylläpitäjä ovat yhteisiä valvojia.

Yhtiö on solminut Facebookin kanssa sopimuksia, joissa määritellään muun muassa Facebook-fanisivun käyttöehdot. Nämä ehdot perustuvat enimmäkseen Facebookin käyttöehtoihin:https://www.facebook.com/terms.php

Tutustu Facebookin tietosuojakäytäntöönhttps://www.facebook.com/policy.phpsaadaksesi lisätietoja siitä, miten Facebook käsittelee henkilötietoja, tai ottamalla yhteyttä Facebookiin verkossa tai postitse: Facebook, Inc. ATTN, Privacy Operations, 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, Yhdysvallat.

Facebook Insights

Käytämme Facebook Insights -toimintoa Facebook-fanisivun toiminnan yhteydessä ja GDPR:n perusteella saadaksemme anonymisoituja tilastotietoja käyttäjistämme.

Tätä tarkoitusta varten Facebook asettaa evästeen Facebook-fanisivullamme vierailevan käyttäjän laitteelle. Jokainen eväste sisältää yksilöllisen tunnistekoodin ja pysyy aktiivisena kahden vuoden ajan, paitsi jos se poistetaan ennen tämän jakson päättymistä.

Facebook vastaanottaa, tallentaa ja käsittelee evästeeseen tallennetut tiedot, erityisesti kun käyttäjä vierailee Facebookin palveluissa, Facebook-fanisivun muiden jäsenten tarjoamissa palveluissa ja muiden Facebook-palveluita käyttävien yritysten palveluissa.

Lisätietoja Facebookin tietosuojakäytännöistä on Facebookin tietosuojakäytännössä täällä:https://www.facebook.com/full_data_use_policy

Linkit muille verkkosivustoille

Palvelumme voi sisältää linkkejä muille verkkosivustoille, joita emme hallinnoi. Jos napsautat kolmannen osapuolen linkkiä, sinut ohjataan kyseisen kolmannen osapuolen sivustolle. Suosittelemme, että tutustut jokaisen vierailemasi sivuston tietosuojakäytäntöön.

Emme voi valvoa minkään kolmannen osapuolen sivustojen tai palveluiden sisältöä, tietosuojakäytäntöjä tai käytäntöjä emmekä ota niistä vastuuta.

Muutokset tähän tietosuojakäytäntöön

Saatamme päivittää tietosuojakäytäntöämme ajoittain. Ilmoitamme sinulle kaikista muutoksista julkaisemalla uuden tietosuojakäytännön tällä sivulla.

Ilmoitamme sinulle sähköpostitse ja/tai näkyvällä ilmoituksella palvelussamme ennen muutoksen voimaantuloa ja päivitämme ”Viimeksi päivitetty” -päivämäärän tämän tietosuojakäytännön yläosassa.

Sinua kehotetaan tarkistamaan tämä tietosuojakäytäntö säännöllisesti mahdollisten muutosten varalta. Tämän tietosuojakäytännön muutokset tulevat voimaan, kun ne julkaistaan ​​tällä sivulla.

Ota meihin yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä, voit ottaa meihin yhteyttä:

Sähköpostitse: info[at]bitcoin360ai.com

Vierailemalla tällä sivulla verkkosivuillamme:https://bitcoin360ai.com/contact-us/

Puhelinnumerolla: +65 6701 58000

 

logo bitcoin360 white

SÄÄNTELY JA KORKEAN RISKIN SIJOITUSVAROITUS: Kaupankäynti Forexillä, CFD:llä ja kryptovaluutoilla voi tuottaa merkittäviä voittoja, mutta siihen liittyy myös riskitaso, eikä se välttämättä sovi kaikille sijoittajille. Sinun ei pitäisi spekuloida pääomalla, jota sinulla ei ole varaa menettää. Suosittelemme, että luet KÄYTTÖEHDOT ja koko VASTUUVAPAUSLAUSEKE-sivumme ennen kuin teet mitään sijoitusta. Asiakkaiden tulee olla tietoisia henkilökohtaisesta pääomatuloverovelvollisuudestaan asuinmaassaan. on lain vastaista pyytää yhdysvaltalaisia ostamaan ja myymään hyödykeoptioita, vaikka niitä kutsutaan ”ennustesopimuksiksi”, ellei niitä ole listattu kaupankäyntiä varten ja niillä käydään kauppaa CFTC:ssä rekisteröidyssä pörssissä tai elleivät ne ole laillisesti vapautettuja. Olemme sijoittaneet Evästeitä tietokoneellesi parantaaksemme käyttökokemustasi, kun vierailet tällä verkkosivustolla. Voit muuttaa tietokoneesi evästeasetuksia milloin tahansa. Tämän verkkosivuston käyttö osoittaa, että hyväksyt tämän verkkosivuston TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖN.

Address: 435 Orchard Rd #11 Wisma Atria SG 238877

Email:info[at]bitcoin360ai.com