Zásady ochrany osobních údajů

Tyto Zásady ochrany osobních údajůpopisuje naše zásady a postupy týkající se shromažďování, používání a zveřejňování vašich údajů, když používáte službu, a informuje vás o vašich právech na ochranu soukromí a o tom, jak vás zákony chrání.

Vaše osobní údaje používáme k poskytování a zlepšování Služby. Používáním služby souhlasíte se shromažďováním a používáním informací v souladu s těmito zásadami ochrany osobních údajů.

Interpretace a definice

Výklad

Slova, jejichž počáteční písmeno je velké, mají význam definovaný za následujících podmínek. Následující definice mají stejný význam bez ohledu na to, zda se vyskytují v jednotném nebo množném čísle.

Definice

Pro účely těchto Zásad ochrany osobních údajů:

Účetznamená jedinečný účet vytvořený pro vás pro přístup k naší službě nebo částem naší služby.

Společnost(v této smlouvě označované buď jako „společnost“, „my“, „nás“ nebo „náš“) označuje bitcoin 360™ na adrese 435 Orchard Rd, #11 Wisma Atria, Singapur 238877.

Společnost je pro účely GDPR správcem údajů.

Soubory cookiejsou malé soubory, které webová stránka umístí do vašeho počítače, mobilního zařízení nebo jakéhokoli jiného zařízení a obsahují podrobnosti o vaší historii procházení na této webové stránce mezi jejími mnoha způsoby použití.

Zeměodkazuje na Spojené království

Správce údajů, pro účely GDPR (obecné nařízení o ochraně osobních údajů), označuje Společnost jako právnickou osobu, která sama nebo společně s jinými určuje účely a prostředky zpracování osobních údajů.

přístrojznamená jakékoli zařízení, které má přístup ke Službě, jako je počítač, mobilní telefon nebo digitální tablet.

Fanouškovská stránka na Facebookuje veřejný profil s názvem Bitcoin 360 FB Page speciálně vytvořený Společností na sociální síti Facebook.

Osobní dataje jakákoli informace, která se vztahuje k identifikované nebo identifikovatelné osobě.

Pro účely GDPR se Osobními údaji rozumí jakékoli informace, které se vás týkají, jako je jméno, identifikační číslo, údaje o poloze, online identifikátor nebo jeden či více faktorů specifických pro fyzické, fyziologické, genetické, mentální, ekonomické, kulturní nebo sociální aspekty. identita.

Servisodkazuje na webovou stránku.

Poskytovatel služebse rozumí jakákoli fyzická nebo právnická osoba, která zpracovává údaje jménem Společnosti. Týká se společností třetích stran nebo jednotlivců zaměstnaných společností za účelem usnadnění služby, poskytování služby jménem společnosti, poskytování služeb souvisejících se službou nebo pomoci společnosti při analýze toho, jak je služba používána. Pro účely GDPR jsou poskytovatelé služeb považováni za zpracovatele údajů.

Služba sociálních médií třetí stranyodkazuje na jakoukoli webovou stránku nebo jakoukoli webovou stránku sociální sítě, prostřednictvím které se může uživatel přihlásit nebo vytvořit účet za účelem používání služby.

Údaje o použitíodkazuje na data shromažďovaná automaticky, buď generovaná používáním Služby nebo ze samotné infrastruktury Služby (například doba trvání návštěvy stránky).

webová stránkaodkazuje na Bitcoin 360, přístupný zhttps://bitcoin360ai.com

Vyznamená jednotlivce, který přistupuje ke Službě nebo ji používá, případně společnost či jiný právní subjekt, jehož jménem tato osoba přistupuje ke Službě nebo ji používá.

Podle GDPR (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) můžete být označováni jako Subjekt údajů nebo jako Uživatel jako jednotlivec používající Službu.

Shromažďování a používání vašich osobních údajů

Typy shromažďovaných dat

Osobní data

Při používání naší služby vás můžeme požádat, abyste nám poskytli určité osobní údaje, které lze použít k tomu, abychom vás kontaktovali nebo identifikovali. Osobní identifikační údaje mohou zahrnovat, ale nejsou omezeny na:

Emailová adresa

Jméno a příjmení

Telefonní číslo

Údaje o použití

Údaje o použití

Údaje o používání se shromažďují automaticky při používání Služby.

Údaje o používání mohou zahrnovat informace, jako je adresa internetového protokolu vašeho zařízení (např. IP adresa), typ prohlížeče, verze prohlížeče, stránky naší služby, které navštívíte, čas a datum vaší návštěvy, čas strávený na těchto stránkách, jedinečné zařízení identifikátory a další diagnostická data.

Když ke Službě přistupujete z mobilního zařízení nebo prostřednictvím mobilního zařízení, můžeme automaticky shromažďovat určité informace, včetně, ale bez omezení, typu používaného mobilního zařízení, jedinečného ID vašeho mobilního zařízení, IP adresy vašeho mobilního zařízení, vašeho mobilního zařízení. operační systém, typ mobilního internetového prohlížeče, který používáte, jedinečné identifikátory zařízení a další diagnostická data.

Můžeme také shromažďovat informace, které váš prohlížeč odešle, kdykoli navštívíte naši Službu nebo když ke Službě přistupujete z mobilního zařízení nebo prostřednictvím mobilního zařízení.

Technologie sledování a soubory cookie

Používáme soubory cookie a podobné technologie sledování ke sledování aktivity na naší službě a ukládání určitých informací. Používané technologie sledování jsou majáky, značky a skripty ke shromažďování a sledování informací a ke zlepšování a analýze naší služby.

Svému prohlížeči můžete dát pokyn, aby odmítl všechny soubory cookie nebo aby uvedl, kdy se soubor cookie odesílá. Pokud však cookies nepřijmete, možná nebudete moci používat některé části naší Služby.

Soubory cookie mohou být „trvalé“ nebo „relační“ soubory cookie. Trvalé soubory cookie zůstávají ve vašem osobním počítači nebo mobilním zařízení, když přejdete do režimu offline, zatímco soubory cookie relace jsou odstraněny, jakmile zavřete webový prohlížeč. Další informace o souborech cookie:Vše o cookies.

Používáme jak relace, tak trvalé soubory cookie pro účely uvedené níže:

Nezbytné / základní soubory cookie

Typ: Soubory cookie relace

Spravuje: Us

Účel: Tyto soubory cookie jsou nezbytné k tomu, aby vám mohly poskytovat služby dostupné prostřednictvím webové stránky a aby vám umožnily používat některé její funkce. Pomáhají při ověřování uživatelů a zabraňují podvodnému používání uživatelských účtů. Bez těchto souborů cookie nelze poskytovat služby, o které jste požádali, a tyto soubory cookie používáme pouze k tomu, abychom vám tyto služby poskytli.

Zásady používání souborů cookie / Přijetí upozornění Soubory cookie

Typ: Trvalé soubory cookie

Spravuje: Us

Účel: Tyto soubory cookie identifikují, zda uživatelé přijali používání souborů cookie na webových stránkách.

Funkční soubory cookie

Typ: Trvalé soubory cookie

Spravuje: Us

Účel: Tyto soubory cookie nám umožňují zapamatovat si volby, které provedete při používání webové stránky, jako je zapamatování si přihlašovacích údajů nebo jazykových preferencí. Účelem těchto souborů cookie je poskytnout vám osobnější zkušenost a vyhnout se tomu, abyste museli znovu zadávat své preference pokaždé, když použijete webové stránky.

Soubory cookie pro sledování a výkon

Typ: Trvalé soubory cookie

Spravuje: Třetí strany

Účel: Tyto soubory cookie se používají ke sledování informací o návštěvnosti webu a o tom, jak uživatelé web používají. Informace shromážděné prostřednictvím těchto souborů cookie vás mohou přímo nebo nepřímo identifikovat jako jednotlivého návštěvníka. Je to proto, že shromážděné informace jsou obvykle spojeny s pseudonymním identifikátorem spojeným se zařízením, které používáte k přístupu na web. Tyto soubory cookie můžeme také použít k testování nových stránek, funkcí nebo nových funkcí webových stránek, abychom viděli, jak na ně naši uživatelé reagují.

Další informace o souborech cookie, které používáme, a vašich volbách týkajících se souborů cookie naleznete v našich Zásadách používání souborů cookie nebo v části o souborech cookie v našich Zásadách ochrany osobních údajů.

Použití vašich osobních údajů

Společnost může používat osobní údaje pro následující účely:

  • Poskytovat a udržovat naši službu, včetně sledování používání naší služby.
  • Správa vašeho účtu: správa vaší registrace jako uživatele služby. Osobní údaje, které poskytnete, vám mohou poskytnout přístup k různým funkcím Služby, které máte jako registrovaný uživatel k dispozici.
  • Pro plnění smlouvy: vývoj, dodržování a plnění kupní smlouvy na produkty, položky nebo služby, které jste zakoupili, nebo jakékoli jiné smlouvy s námi prostřednictvím služby.
  • Abychom vás kontaktovali: Chcete-li vás kontaktovat e-mailem, telefonními hovory, SMS nebo jinými ekvivalentními formami elektronické komunikace, jako jsou push notifikace mobilní aplikace týkající se aktualizací nebo informativní komunikace související s funkcemi, produkty nebo smluvními službami, včetně aktualizací zabezpečení, pokud je to nutné nebo přiměřené pro jejich realizaci.
  • Abychom vám poskytovali novinky, speciální nabídky a obecné informace o dalším zboží, službách a událostech, které nabízíme a které jsou podobné těm, které jste si již zakoupili nebo na které jste se dotazovali, pokud jste se nerozhodli takové informace dostávat.
  • Správa vašich požadavků: Zúčastněte se a spravujte vaše požadavky na nás.

Vaše osobní údaje můžeme sdílet v následujících situacích:

  • S poskytovateli služeb: Vaše osobní údaje můžeme sdílet s poskytovateli služeb, abychom mohli sledovat a analyzovat používání naší služby, abychom vás mohli kontaktovat.
  • Pro převody podniků: Vaše osobní údaje můžeme sdílet nebo převádět v souvislosti s jakoukoli fúzí, prodejem majetku společnosti, financováním nebo akvizicí celého našeho podniku nebo jeho části nebo během jednání o něm jiné společnosti.
  • S přidruženými společnostmi: Můžeme sdílet vaše informace s našimi přidruženými společnostmi, v takovém případě budeme od těchto přidružených společností vyžadovat, aby dodržovaly tyto zásady ochrany osobních údajů. Přidružené společnosti zahrnují naši mateřskou společnost a jakékoli další dceřiné společnosti, partnery ve společném podniku nebo jiné společnosti, které kontrolujeme nebo které jsou pod společnou kontrolou s námi.
  • S obchodními partnery: Vaše údaje můžeme sdílet s našimi obchodními partnery, abychom vám mohli nabízet určité produkty, služby nebo propagační akce.
  • S ostatními uživateli: když sdílíte osobní údaje nebo jinak komunikujete ve veřejných prostorách s jinými uživateli, mohou být tyto informace zobrazeny všem uživatelům a mohou být veřejně distribuovány mimo. Pokud komunikujete s jinými uživateli nebo se zaregistrujete prostřednictvím služby sociálních médií třetí strany, vaše kontakty ve službě sociálních médií třetí strany mohou vidět vaše jméno, profil, obrázky a popis vaší činnosti. Podobně si ostatní uživatelé budou moci prohlížet popisy vaší činnosti, komunikovat s vámi a prohlížet si váš profil.

Uchovávání vašich osobních údajů

Společnost bude uchovávat Vaše osobní údaje pouze po dobu nezbytně nutnou pro účely stanovené v těchto Zásadách ochrany osobních údajů. Vaše osobní údaje budeme uchovávat a používat v rozsahu nezbytném pro splnění našich zákonných povinností (například pokud jsme povinni uchovávat vaše údaje v souladu s platnými zákony), řešení sporů a vymáhání našich právních dohod a zásad.

Společnost bude také uchovávat údaje o použití pro účely interní analýzy. Údaje o používání jsou obecně uchovávány po kratší dobu, s výjimkou případů, kdy jsou tyto údaje používány k posílení zabezpečení nebo ke zlepšení funkčnosti naší služby nebo kdy jsme ze zákona povinni uchovávat tyto údaje po delší dobu.

Přenos vašich osobních údajů

Vaše údaje, včetně Osobních údajů, jsou zpracovávány v provozovnách Společnosti a na dalších místech, kde se nacházejí strany zúčastněné na zpracování. Znamená to, že tyto informace mohou být přeneseny – a udržovány na – počítačích umístěných mimo váš stát, provincii, zemi nebo jinou vládní jurisdikci, kde se zákony na ochranu dat mohou lišit od zákonů vaší jurisdikce.

Váš souhlas s těmito Zásadami ochrany osobních údajů následovaný vaším odesláním takových informací představuje váš souhlas s tímto převodem.

Společnost učiní veškerá přiměřeně nezbytná opatření, aby zajistila, že s vašimi údaji bude zacházeno bezpečně a v souladu s těmito Zásadami ochrany osobních údajů a že nedojde k žádnému přenosu vašich osobních údajů do organizace nebo země, pokud nebudou zavedeny odpovídající kontroly včetně zabezpečení Vaše údaje a další osobní údaje.

Zveřejnění vašich osobních údajů

Obchodní transakce

Pokud je Společnost zapojena do fúze, akvizice nebo prodeje aktiv, mohou být vaše osobní údaje přeneseny. Než budou vaše osobní údaje přeneseny a budou podléhat jiným Zásadám ochrany osobních údajů, upozorníme vás.

Vymáhání práva

Za určitých okolností může být Společnost povinna zveřejnit Vaše Osobní údaje, pokud to vyžaduje zákon nebo v reakci na platné žádosti orgánů veřejné moci (např. soudu nebo vládní agentury).

Další zákonné požadavky

Společnost může zpřístupnit Vaše osobní údaje v dobré víře, že taková akce je nezbytná k:

  • Dodržujte zákonnou povinnost
  • Chránit a bránit práva nebo majetek Společnosti
  • Předcházet nebo vyšetřovat možné protiprávní jednání v souvislosti se Službou
  • Chraňte osobní bezpečnost Uživatelů Služby nebo veřejnosti
  • Chraňte se před právní odpovědností

Zabezpečení Vašich osobních údajů

Zabezpečení vašich osobních údajů je pro nás důležité, ale pamatujte, že žádný způsob přenosu přes internet nebo způsob elektronického ukládání není 100% bezpečný. I když se snažíme používat komerčně přijatelné prostředky k ochraně vašich osobních údajů, nemůžeme zaručit jejich absolutní bezpečnost.

Podrobné informace o zpracování Vašich osobních údajů

Poskytovatelé služeb mají přístup k vašim osobním údajům pouze za účelem plnění svých úkolů naším jménem a jsou povinni je nezveřejňovat ani používat k žádnému jinému účelu.

Analytics

Můžeme využít poskytovatele služeb třetích stran ke sledování a analýze používání naší služby.

Google Analytics

Google Analytics je webová analytická služba nabízená společností Google, která sleduje a hlásí návštěvnost webových stránek. Google používá shromážděná data ke sledování a monitorování používání naší služby. Tato data jsou sdílena s dalšími službami Google. Google může shromážděná data použít k kontextualizaci a personalizaci reklam své vlastní reklamní sítě.

Můžete se odhlásit ze zpřístupnění své aktivity ve službě Google Analytics instalací doplňku prohlížeče pro odhlášení ze služby Google Analytics. Doplněk brání JavaScriptu Google Analytics (ga.js, analytics.js a dc.js) ve sdílení informací s Google Analytics o aktivitě návštěv.

Další informace o postupech ochrany osobních údajů společnosti Google naleznete na webové stránce ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google:https://policies.google.com/privacy

Hotjar

Jejich zásady ochrany osobních údajů si můžete prohlédnout nahttps://www.hotjar.com/legal/policies/privacy/

Emailový marketing

Vaše osobní údaje můžeme použít k tomu, abychom vás kontaktovali s informačními bulletiny, marketingovými nebo propagačními materiály a dalšími informacemi, které by vás mohly zajímat. Můžete se odhlásit z přijímání jakékoli nebo všech těchto sdělení od nás pomocí odkazu pro zrušení odběru nebo pokynů uvedených v jakémkoli e-mailu, který zašleme, nebo nás kontaktujete.

Ke správě a zasílání e-mailů vám můžeme používat poskytovatele e-mailových marketingových služeb.

Mailchimp

Mailchimp je služba zasílání e-mailových marketingů poskytovaná společností The Rocket Science Group LLC.

Další informace o postupech ochrany osobních údajů společnosti Mailchimp naleznete v jejích zásadách ochrany osobních údajů:https://mailchimp.com/legal/privacy/

AWeber

AWeber je služba zasílání e-mailových marketingů poskytovaná společností AWeber Communications.

Další informace o postupech ochrany osobních údajů společnosti AWeber naleznete v jejích zásadách ochrany osobních údajů:https://www.aweber.com/privacy.htm

GetResponse

GetResponse je služba zasílání e-mailových marketingů poskytovaná společností GetResponse.

Další informace o postupech ochrany osobních údajů společnosti GetResponse naleznete v jejích zásadách ochrany osobních údajů:https://www.getresponse.com/legal/privacy.html

Použití, výkon a různé

Můžeme využít poskytovatele služeb třetích stran k zajištění lepšího zlepšení naší služby.

Neviditelná reCAPTCHA

Používáme neviditelnou službu captcha s názvem reCAPTCHA. reCAPTCHA provozuje společnost Google.

Služba reCAPTCHA může z bezpečnostních důvodů shromažďovat informace od vás a z vašeho zařízení.

Informace shromážděné reCAPTCHA jsou uchovávány v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů společnosti Google:https://www.google.com/intl/cs/policies/privacy/

Ochrana osobních údajů GDPR

Právní základ pro zpracování osobních údajů podle GDPR

Osobní údaje můžeme zpracovávat za následujících podmínek:

  • Souhlas: Udělili jste souhlas se zpracováním osobních údajů pro jeden nebo více konkrétních účelů.
  • Plnění smlouvy: Poskytnutí osobních údajů je nezbytné pro plnění smlouvy s Vámi a/nebo pro plnění jakýchkoli předsmluvních závazků z ní.
  • Zákonné povinnosti: Zpracování Osobních údajů je nezbytné pro splnění zákonné povinnosti, které se na Společnost vztahuje.
  • Životně důležité zájmy: Zpracování osobních údajů je nezbytné k ochraně vašich životně důležitých zájmů nebo jiných fyzických osob.
  • Veřejné zájmy: Zpracování osobních údajů souvisí s úkolem, který je prováděn ve veřejném zájmu nebo při výkonu veřejné moci svěřené Společnosti.
  • Oprávněné zájmy: Zpracování osobních údajů je nezbytné pro účely oprávněných zájmů sledovaných Společností.

V každém případě Vám Společnost ráda pomůže objasnit konkrétní právní základ, který se na zpracování vztahuje, a zejména zda je poskytnutí Osobních údajů zákonným či smluvním požadavkem nebo požadavkem nutným k uzavření smlouvy.

Vaše práva podle GDPR

Společnost se zavazuje respektovat důvěrnost vašich osobních údajů a zaručit, že můžete uplatnit svá práva.

V rámci těchto Zásad ochrany osobních údajů a ze zákona máte právo, pokud jste v EU, na:

  • Požádejte o přístup ke svým Osobním údajům. Právo na přístup, aktualizaci nebo vymazání informací, které o vás máme. Kdykoli je to možné, můžete přistupovat ke svým osobním údajům, aktualizovat je nebo požadovat jejich vymazání přímo v sekci nastavení vašeho účtu. Pokud tyto akce nemůžete provést sami, kontaktujte nás, abychom vám pomohli. To vám také umožňuje obdržet kopii osobních údajů, které o vás uchováváme.
  • Požádat o opravu Osobních údajů, které o Vás uchováváme. Máte právo na opravu jakýchkoli neúplných nebo nepřesných informací, které o vás máme.
  • Vznést námitku proti zpracování Vašich osobních údajů. Toto právo existuje tam, kde se spoléháme na oprávněný zájem jako na právní základ pro naše zpracování a existuje něco o vaší konkrétní situaci, kvůli které chcete vznést námitku proti našemu zpracování vašich osobních údajů z tohoto důvodu. Máte také právo vznést námitku tam, kde zpracováváme Vaše osobní údaje pro účely přímého marketingu.
  • Požádejte o vymazání vašich osobních údajů. Máte právo nás požádat o vymazání nebo odstranění Osobních údajů, pokud neexistuje žádný dobrý důvod, abychom je nadále zpracovávali.
  • Požádejte o přenos Vašich osobních údajů. Vám nebo Vámi zvolené třetí straně poskytneme Vaše osobní údaje ve strukturovaném, běžně používaném, strojově čitelném formátu. Vezměte prosím na vědomí, že toto právo se vztahuje pouze na automatizované informace, k jejichž použití jste nám původně poskytli souhlas nebo kde jsme tyto informace použili k plnění smlouvy s vámi.
  • Odvolat svůj souhlas. Máte právo odvolat svůj souhlas s používáním vašich osobních údajů. Pokud svůj souhlas odvoláte, možná vám nebudeme moci poskytnout přístup k určitým konkrétním funkcím Služby.

Uplatnění vašich práv na ochranu osobních údajů GDPR

Svá práva na přístup, opravu, zrušení a námitku můžete uplatnit tak, že nás kontaktujete. Vezměte prosím na vědomí, že vás můžeme požádat, abyste ověřili svou totožnost, než na takové žádosti odpovíme. Pokud podáte žádost, pokusíme se vám odpovědět co nejdříve.

Máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů na naše shromažďování a používání vašich osobních údajů. Pro více informací, pokud se nacházíte v Evropském hospodářském prostoru (EHP), kontaktujte prosím svůj místní úřad pro ochranu údajů v EHP.

Fanouškovská stránka na Facebooku

Správce dat pro stránku fanoušků na Facebooku

Společnost je správcem vašich osobních údajů shromážděných při používání služby. Společnost a provozovatel sociální sítě Facebook jsou jako provozovatel Facebook Fan Page spolu správci.

Společnost uzavřela smlouvy se společností Facebook, které mimo jiné definují podmínky používání fanouškovské stránky na Facebooku. Tyto podmínky jsou většinou založeny na podmínkách služby Facebook:https://www.facebook.com/terms.php

Navštivte zásady ochrany osobních údajů Facebookuhttps://www.facebook.com/policy.phppro více informací o tom, jak Facebook spravuje osobní údaje, nebo kontaktujte Facebook online nebo e-mailem: Facebook, Inc. ATTN, Privacy Operations, 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, Spojené státy americké.

Facebook Insights

Funkci Facebook Insights využíváme v souvislosti s provozováním Facebook Fan Page a na základě GDPR za účelem získávání anonymizovaných statistických údajů o Našich uživatelích.

Za tímto účelem Facebook umístí soubor cookie do zařízení uživatele navštěvujícího naši stránku fanoušků na Facebooku. Každý soubor cookie obsahuje jedinečný identifikační kód a zůstává aktivní po dobu dvou let, s výjimkou případů, kdy je smazán před koncem tohoto období.

Facebook přijímá, zaznamenává a zpracovává informace uložené v cookie, zejména když uživatel navštíví služby Facebooku, služby, které jsou poskytovány jinými členy Facebook Fan Page a služby jiných společností, které využívají služby Facebooku.

Další informace o zásadách ochrany osobních údajů na Facebooku naleznete zde:https://www.facebook.com/full_data_use_policy

Odkazy na jiné webové stránky

Naše služba může obsahovat odkazy na jiné webové stránky, které neprovozujeme. Pokud kliknete na odkaz třetí strany, budete přesměrováni na stránky této třetí strany. Důrazně vám doporučujeme, abyste si prostudovali Zásady ochrany osobních údajů každé stránky, kterou navštívíte.

Nemáme žádnou kontrolu a nepřebíráme žádnou odpovědnost za obsah, zásady ochrany osobních údajů nebo postupy jakýchkoli stránek nebo služeb třetích stran.

Změny těchto zásad ochrany osobních údajů

Naše Zásady ochrany osobních údajů můžeme čas od času aktualizovat. O jakýchkoli změnách vás budeme informovat zveřejněním nových Zásad ochrany osobních údajů na této stránce.

Dáme vám vědět e-mailem a/nebo nápadným oznámením o naší službě, než změna nabude účinnosti, a aktualizujeme datum „Poslední aktualizace“ v horní části těchto Zásad ochrany osobních údajů.

Doporučujeme vám pravidelně kontrolovat tyto Zásady ochrany osobních údajů kvůli případným změnám. Změny těchto Zásad ochrany osobních údajů jsou účinné, když jsou zveřejněny na této stránce.

Kontaktujte nás

Máte-li jakékoli dotazy týkající se těchto Zásad ochrany osobních údajů, můžete nás kontaktovat:

E-mailem: info[at]bitcoin360ai.com

Návštěvou této stránky na našem webu:https://bitcoin360ai.com/contact-us/

 

Na telefonním čísle: +65 6701 58000

logo bitcoin360 white

REGULACE A VAROVÁNÍ PŘED VYSOCE RIZIKOVÝMI INVESTICEMI: Obchodování s Forexem, CFD a kryptoměnami může generovat významné výhody, ale také nese určitou míru rizika a nemusí být vhodné pro všechny investory.Neměli byste spekulovat s kapitálem, který si nemůžete dovolit ztratit.Důrazně doporučujeme, abyste si před provedením jakékoli investice přečetli naše SMLUVNÍ PODMÍNKY a celou stránku ODMÍTNUTÍ ODPOVĚDNOSTI.Zákazníci si musí být vědomi své individuální daňové povinnosti z kapitálového zisku v zemi svého bydliště.Je v rozporu se zákonem vyzývat americké osoby, aby nakupovaly a prodávaly komoditní opce, i když se nazývají „predikční“ smlouvy, pokud nejsou kótovány k obchodování a obchodovány na burze registrované CFTC nebo pokud nejsou právně osvobozeny.Do vašeho počítače jsme umístili soubory cookie, abychom vám pomohli zlepšit vaše zkušenosti při návštěvě těchto webových stránek.Nastavení souborů cookie ve svém počítači můžete kdykoli změnit.Používání této webové stránky znamená váš souhlas s ZÁSADAMI OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ této webové stránky.

Address: 435 Orchard Rd #11 Wisma Atria SG 238877

Email:info[at]bitcoin360ai.com