Πολιτική Απορρήτου

 

Αυτή η Πολιτική Απορρήτουπεριγράφει τις πολιτικές και τις διαδικασίες μας σχετικά με τη συλλογή, τη χρήση και την αποκάλυψη των πληροφοριών σας όταν χρησιμοποιείτε την Υπηρεσία και σας ενημερώνει για τα δικαιώματα απορρήτου σας και για το πώς σας προστατεύει ο νόμος.

Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για να παρέχουμε και να βελτιώσουμε την Υπηρεσία. Χρησιμοποιώντας την Υπηρεσία, συμφωνείτε με τη συλλογή και χρήση πληροφοριών σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου.

Ερμηνεία και Ορισμοί

Ερμηνεία

Οι λέξεις των οποίων το αρχικό γράμμα είναι κεφαλαίο έχουν έννοιες που ορίζονται υπό τις ακόλουθες συνθήκες. Οι ακόλουθοι ορισμοί έχουν την ίδια σημασία ανεξάρτητα από το αν εμφανίζονται στον ενικό ή στον πληθυντικό.

Ορισμοί

Για τους σκοπούς της παρούσας Πολιτικής Απορρήτου:

λογαριασμόςσημαίνει έναν μοναδικό λογαριασμό που δημιουργήθηκε για να έχετε πρόσβαση στην Υπηρεσία μας ή σε μέρη της Υπηρεσίας μας.

Εταιρία(αναφέρεται είτε ως “η Εταιρεία”, “Εμείς”, “Εμείς” ή “Δικοί μας” στην παρούσα Συμφωνία) αναφέρεται στο Bitcoin 360™ στη διεύθυνση 435 Orchard Rd, #11 Wisma Atria, Σιγκαπούρη 238877.

Για τους σκοπούς του GDPR, η Εταιρεία είναι ο Υπεύθυνος Επεξεργασίας Δεδομένων.

Μπισκόταείναι μικρά αρχεία που τοποθετούνται στον υπολογιστή σας, στην κινητή συσκευή σας ή σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή από έναν ιστότοπο και περιέχουν τις λεπτομέρειες του ιστορικού περιήγησής σας σε αυτόν τον ιστότοπο μεταξύ των πολλών χρήσεών του.

Χώρααναφέρεται στο Ηνωμένο Βασίλειο

Υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων, για τους σκοπούς του GDPR (Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων), αναφέρεται στην Εταιρεία ως το νομικό πρόσωπο που μόνο ή από κοινού με άλλα καθορίζει τους σκοπούς και τα μέσα επεξεργασίας των Προσωπικών Δεδομένων.

Συσκευήσημαίνει οποιαδήποτε συσκευή που μπορεί να έχει πρόσβαση στην Υπηρεσία, όπως υπολογιστής, κινητό τηλέφωνο ή ψηφιακό tablet.

Σελίδα θαυμαστών στο Facebookείναι ένα δημόσιο προφίλ με το όνομα Bitcoin 360 FB Page που δημιουργήθηκε ειδικά από την Εταιρεία στο κοινωνικό δίκτυο Facebook.

Προσωπικά δεδομέναείναι οποιαδήποτε πληροφορία που σχετίζεται με αναγνωρισμένο ή αναγνωρίσιμο άτομο.

Για τους σκοπούς του GDPR, Προσωπικά Δεδομένα σημαίνει κάθε πληροφορία που σχετίζεται με εσάς, όπως όνομα, αριθμός αναγνώρισης, δεδομένα τοποθεσίας, διαδικτυακό αναγνωριστικό ή έναν ή περισσότερους παράγοντες που αφορούν σωματικά, φυσιολογικά, γενετικά, ψυχικά, οικονομικά, πολιτιστικά ή κοινωνικά Ταυτότητα.

Υπηρεσίααναφέρεται στην Ιστοσελίδα.

Πάροχος υπηρεσιώνσημαίνει κάθε φυσικό ή νομικό πρόσωπο που επεξεργάζεται τα δεδομένα για λογαριασμό της Εταιρείας. Αναφέρεται σε τρίτες εταιρείες ή άτομα που απασχολούνται από την Εταιρεία για τη διευκόλυνση της Υπηρεσίας, την παροχή της Υπηρεσίας για λογαριασμό της Εταιρείας, την εκτέλεση υπηρεσιών που σχετίζονται με την Υπηρεσία ή για να βοηθήσουν την Εταιρεία στην ανάλυση του τρόπου χρήσης της Υπηρεσίας. Για τους σκοπούς του GDPR, οι Πάροχοι Υπηρεσιών θεωρούνται Υπεύθυνοι Επεξεργασίας Δεδομένων.

Υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης τρίτωναναφέρεται σε οποιονδήποτε ιστότοπο ή οποιονδήποτε ιστότοπο κοινωνικού δικτύου μέσω του οποίου ένας Χρήστης μπορεί να συνδεθεί ή να δημιουργήσει λογαριασμό για να χρησιμοποιήσει την Υπηρεσία.

Δεδομένα Χρήσηςαναφέρεται σε δεδομένα που συλλέγονται αυτόματα, είτε δημιουργούνται από τη χρήση της Υπηρεσίας είτε από την ίδια την υποδομή της Υπηρεσίας (για παράδειγμα, τη διάρκεια μιας επίσκεψης σελίδας).

Δικτυακός τόποςαναφέρεται στο Bitcoin 360, προσβάσιμο απόhttps://bitcoin360ai.com

Εσείςσημαίνει το φυσικό πρόσωπο που έχει πρόσβαση ή χρησιμοποιεί την Υπηρεσία ή την εταιρεία ή άλλη νομική οντότητα για λογαριασμό της οποίας το άτομο αυτό έχει πρόσβαση ή χρησιμοποιεί την Υπηρεσία, ανάλογα με την περίπτωση.

Σύμφωνα με τον GDPR (Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων), μπορείτε να αναφερθείτε ως Υποκείμενο Δεδομένων ή ως Χρήστης καθώς είστε το άτομο που χρησιμοποιεί την Υπηρεσία.

Συλλογή και χρήση των προσωπικών σας δεδομένων

Τύποι δεδομένων που συλλέγονται

Προσωπικά δεδομένα

Κατά τη χρήση της Υπηρεσίας μας, ενδέχεται να σας ζητήσουμε να μας παρέχετε ορισμένες προσωπικές πληροφορίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την επικοινωνία ή την ταυτοποίησή σας. Οι πληροφορίες προσωπικής ταυτοποίησης μπορεί να περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται σε:

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ονομα και επίθετο

Τηλεφωνικό νούμερο

Δεδομένα Χρήσης

Δεδομένα Χρήσης

Τα δεδομένα χρήσης συλλέγονται αυτόματα κατά τη χρήση της Υπηρεσίας.

Τα Δεδομένα Χρήσης μπορεί να περιλαμβάνουν πληροφορίες όπως τη διεύθυνση πρωτοκόλλου Διαδικτύου της συσκευής σας (π.χ. διεύθυνση IP), τον τύπο προγράμματος περιήγησης, την έκδοση του προγράμματος περιήγησης, τις σελίδες της Υπηρεσίας μας που επισκέπτεστε, την ώρα και την ημερομηνία της επίσκεψής σας, τον χρόνο που αφιερώσατε σε αυτές τις σελίδες, τη μοναδική συσκευή αναγνωριστικά και άλλα διαγνωστικά δεδομένα.

Όταν αποκτάτε πρόσβαση στην Υπηρεσία από ή μέσω μιας κινητής συσκευής, ενδέχεται να συλλέξουμε ορισμένες πληροφορίες αυτόματα, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, του τύπου της κινητής συσκευής που χρησιμοποιείτε, του μοναδικού αναγνωριστικού της κινητής συσκευής σας, της διεύθυνσης IP της κινητής συσκευής σας, του κινητού σας λειτουργικό σύστημα, τον τύπο του προγράμματος περιήγησης στο Διαδίκτυο για κινητά που χρησιμοποιείτε, μοναδικά αναγνωριστικά συσκευής και άλλα διαγνωστικά δεδομένα.

Ενδέχεται επίσης να συλλέξουμε πληροφορίες που αποστέλλει το πρόγραμμα περιήγησής σας κάθε φορά που επισκέπτεστε την Υπηρεσία μας ή όταν έχετε πρόσβαση στην Υπηρεσία μέσω ή μέσω μιας κινητής συσκευής.

Τεχνολογίες παρακολούθησης και cookies

Χρησιμοποιούμε Cookies και παρόμοιες τεχνολογίες παρακολούθησης για να παρακολουθούμε τη δραστηριότητα στην Υπηρεσία μας και να αποθηκεύουμε ορισμένες πληροφορίες. Οι τεχνολογίες παρακολούθησης που χρησιμοποιούνται είναι beacons, ετικέτες και σενάρια για τη συλλογή και παρακολούθηση πληροφοριών και τη βελτίωση και ανάλυση της Υπηρεσίας μας.

Μπορείτε να δώσετε εντολή στο πρόγραμμα περιήγησής σας να αρνηθεί όλα τα Cookies ή να υποδείξει πότε αποστέλλεται ένα Cookie. Ωστόσο, εάν δεν αποδέχεστε τα Cookies, ενδέχεται να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ορισμένα τμήματα της Υπηρεσίας μας.

Τα cookies μπορεί να είναι “Μόνιμα” ή “Περίοδος” Cookies. Τα μόνιμα cookies παραμένουν στον προσωπικό σας υπολογιστή ή στην κινητή συσκευή σας όταν είστε εκτός σύνδεσης, ενώ τα Cookies περιόδου λειτουργίας διαγράφονται αμέσως μόλις κλείσετε το πρόγραμμα περιήγησής σας. Μάθετε περισσότερα για τα cookies:Όλα για τα Cookies.

Χρησιμοποιούμε cookies τόσο περιόδου λειτουργίας όσο και μόνιμα για τους σκοπούς που αναφέρονται παρακάτω:

Απαραίτητα / Απαραίτητα Cookies

Τύπος: Cookies περιόδου λειτουργίας

Διαχειρίζεται: Εμάς

Σκοπός: Αυτά τα Cookies είναι απαραίτητα για να σας παρέχουν υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες μέσω του Ιστότοπου και να σας επιτρέπουν να χρησιμοποιείτε ορισμένες από τις δυνατότητες του. Βοηθούν στον έλεγχο ταυτότητας των χρηστών και στην πρόληψη της δόλιας χρήσης λογαριασμών χρηστών. Χωρίς αυτά τα Cookies, οι υπηρεσίες που ζητήσατε δεν μπορούν να παρασχεθούν και χρησιμοποιούμε αυτά τα cookies μόνο για να σας παρέχουμε αυτές τις υπηρεσίες.

Πολιτική Cookies / Ειδοποίηση Cookies αποδοχής

Τύπος: Μόνιμα cookies

Διαχειρίζεται: Εμάς

Σκοπός: Αυτά τα Cookies προσδιορίζουν εάν οι χρήστες έχουν αποδεχτεί τη χρήση cookies στον Ιστότοπο.

Cookies λειτουργικότητας

Τύπος: Μόνιμα cookies

Διαχειρίζεται: Εμάς

Σκοπός: Αυτά τα cookies μας επιτρέπουν να θυμόμαστε τις επιλογές που κάνετε όταν χρησιμοποιείτε τον Ιστότοπο, όπως να θυμόμαστε τα στοιχεία σύνδεσής σας ή τις προτιμήσεις γλώσσας. Ο σκοπός αυτών των Cookies είναι να σας παρέχουν μια πιο προσωπική εμπειρία και να αποφύγετε να επαναλαμβάνετε τις προτιμήσεις σας κάθε φορά που χρησιμοποιείτε τον Ιστότοπο.

Cookies παρακολούθησης και απόδοσης

Τύπος: Μόνιμα cookies

Διαχειρίζεται: Τρίτοι

Σκοπός: Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για την παρακολούθηση πληροφοριών σχετικά με την επισκεψιμότητα στον Ιστότοπο και τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες χρησιμοποιούν τον Ιστότοπο. Οι πληροφορίες που συλλέγονται μέσω αυτών των Cookies ενδέχεται να σας προσδιορίσουν άμεσα ή έμμεσα ως μεμονωμένο επισκέπτη. Αυτό συμβαίνει επειδή οι πληροφορίες που συλλέγονται συνήθως συνδέονται με ένα ψευδώνυμο αναγνωριστικό που σχετίζεται με τη συσκευή που χρησιμοποιείτε για πρόσβαση στον Ιστότοπο. Ενδέχεται επίσης να χρησιμοποιήσουμε αυτά τα cookies για να δοκιμάσουμε νέες σελίδες, δυνατότητες ή νέες λειτουργίες του ιστότοπου για να δούμε πώς αντιδρούν οι χρήστες μας σε αυτά.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε και τις επιλογές σας σχετικά με τα cookies, επισκεφθείτε την Πολιτική Cookies ή την ενότητα Cookies της Πολιτικής Απορρήτου μας.

Χρήση των Προσωπικών Δεδομένων σας

Η Εταιρεία μπορεί να χρησιμοποιήσει Προσωπικά Δεδομένα για τους ακόλουθους σκοπούς:

  • Για την παροχή και τη διατήρηση της Υπηρεσίας μας, συμπεριλαμβανομένης της παρακολούθησης της χρήσης της Υπηρεσίας μας.
  • Για τη διαχείριση του λογαριασμού σας: για τη διαχείριση της εγγραφής σας ως χρήστη της Υπηρεσίας. Τα Προσωπικά Δεδομένα που παρέχετε μπορούν να σας δώσουν πρόσβαση σε διάφορες λειτουργίες της Υπηρεσίας που είναι διαθέσιμες σε εσάς ως εγγεγραμμένος χρήστης.
  • Για την εκτέλεση μιας σύμβασης: η ανάπτυξη, η συμμόρφωση και η ανάληψη της σύμβασης αγοράς για τα προϊόντα, τα είδη ή τις υπηρεσίες που έχετε αγοράσει ή οποιασδήποτε άλλης σύμβασης μαζί μας μέσω της Υπηρεσίας.
  • Για να επικοινωνήσουμε μαζί σας: Για να επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω email, τηλεφωνικών κλήσεων, SMS ή άλλων ισοδύναμων μορφών ηλεκτρονικής επικοινωνίας, όπως ειδοποιήσεις push μιας εφαρμογής για κινητά σχετικά με ενημερώσεις ή ενημερωτικές επικοινωνίες που σχετίζονται με τις λειτουργίες, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες με σύμβαση, συμπεριλαμβανομένων των ενημερώσεων ασφαλείας, όταν είναι απαραίτητο ή εύλογο για την εφαρμογή τους.
  • Για να σας παρέχουμε νέα, ειδικές προσφορές και γενικές πληροφορίες σχετικά με άλλα αγαθά, υπηρεσίες και εκδηλώσεις που προσφέρουμε, παρόμοια με εκείνα για τα οποία έχετε ήδη αγοράσει ή ρωτήσετε, εκτός εάν έχετε επιλέξει να μην λαμβάνετε τέτοιες πληροφορίες.
  • Για να διαχειριστείτε τα αιτήματά σας: Για να παρακολουθήσετε και να διαχειριστείτε τα αιτήματά σας προς εμάς.

Ενδέχεται να κοινοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία στις ακόλουθες περιπτώσεις:

  • Με παρόχους υπηρεσιών: Ενδέχεται να μοιραστούμε τα προσωπικά σας στοιχεία με τους παρόχους υπηρεσιών για την παρακολούθηση και ανάλυση της χρήσης της Υπηρεσίας μας, για να επικοινωνήσουμε μαζί σας.
  • Για μεταβιβάσεις επιχειρήσεων: Μπορούμε να κοινοποιήσουμε ή να μεταφέρουμε τα προσωπικά σας στοιχεία σε σχέση ή κατά τη διάρκεια διαπραγματεύσεων για οποιαδήποτε συγχώνευση, πώληση περιουσιακών στοιχείων της Εταιρείας, χρηματοδότηση ή εξαγορά του συνόλου ή μέρους της επιχείρησής μας σε άλλη εταιρεία.
  • Με Συνεργάτες: Ενδέχεται να μοιραστούμε τις πληροφορίες σας με τις συνεργάτες μας, οπότε θα απαιτήσουμε από αυτές τις συνεργάτες να τηρήσουν αυτήν την Πολιτική Απορρήτου. Οι συνδεδεμένες εταιρείες περιλαμβάνουν τη μητρική μας εταιρεία και οποιεσδήποτε άλλες θυγατρικές, συνεργάτες κοινοπραξίας ή άλλες εταιρείες που ελέγχουμε ή που βρίσκονται υπό κοινό έλεγχο με εμάς.
  • Με επιχειρηματικούς συνεργάτες: Ενδέχεται να μοιραστούμε τις πληροφορίες σας με τους επιχειρηματικούς μας εταίρους για να σας προσφέρουμε ορισμένα προϊόντα, υπηρεσίες ή προωθητικές ενέργειες.
  • Με άλλους χρήστες: όταν μοιράζεστε προσωπικά στοιχεία ή αλληλεπιδράτε με άλλον τρόπο στους δημόσιους χώρους με άλλους χρήστες, αυτές οι πληροφορίες μπορούν να προβληθούν από όλους τους χρήστες και ενδέχεται να διανεμηθούν δημόσια εκτός. Εάν αλληλεπιδράτε με άλλους χρήστες ή εγγραφείτε μέσω μιας υπηρεσίας μέσων κοινωνικής δικτύωσης τρίτου μέρους, οι επαφές σας στην υπηρεσία κοινωνικών μέσων τρίτων ενδέχεται να δουν το όνομά σας, το προφίλ, τις φωτογραφίες και την περιγραφή της δραστηριότητάς σας. Ομοίως, άλλοι χρήστες θα μπορούν να δουν περιγραφές της δραστηριότητάς σας, να επικοινωνήσουν μαζί σας και να δουν το προφίλ σας.

Διατήρηση των Προσωπικών Δεδομένων σας

Η Εταιρεία θα διατηρήσει τα Προσωπικά Δεδομένα σας μόνο για όσο διάστημα είναι απαραίτητο για τους σκοπούς που ορίζονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Θα διατηρήσουμε και θα χρησιμοποιήσουμε τα Προσωπικά Δεδομένα σας στον βαθμό που είναι απαραίτητο για τη συμμόρφωση με τις νομικές μας υποχρεώσεις (για παράδειγμα, εάν απαιτείται να διατηρήσουμε τα δεδομένα σας για συμμόρφωση με την ισχύουσα νομοθεσία), να επιλύσουμε διαφορές και να επιβάλλουμε τις νομικές συμφωνίες και τις πολιτικές μας.

Η Εταιρεία θα διατηρήσει επίσης Δεδομένα Χρήσης για σκοπούς εσωτερικής ανάλυσης. Τα Δεδομένα Χρήσης διατηρούνται γενικά για μικρότερο χρονικό διάστημα, εκτός εάν αυτά τα δεδομένα χρησιμοποιούνται για την ενίσχυση της ασφάλειας ή για τη βελτίωση της λειτουργικότητας της Υπηρεσίας μας ή είμαστε νομικά υποχρεωμένοι να διατηρούμε αυτά τα δεδομένα για μεγαλύτερες χρονικές περιόδους.

Μεταφορά των Προσωπικών Δεδομένων σας

Οι πληροφορίες σας, συμπεριλαμβανομένων των Προσωπικών Δεδομένων, υποβάλλονται σε επεξεργασία στα γραφεία λειτουργίας της Εταιρείας και σε οποιοδήποτε άλλο μέρος όπου βρίσκονται τα μέρη που εμπλέκονται στην επεξεργασία. Σημαίνει ότι αυτές οι πληροφορίες ενδέχεται να μεταφερθούν — και να διατηρηθούν σε — υπολογιστές που βρίσκονται εκτός της πολιτείας, επαρχίας, χώρας ή άλλης κρατικής δικαιοδοσίας σας, όπου οι νόμοι περί προστασίας δεδομένων ενδέχεται να διαφέρουν από αυτούς της δικαιοδοσίας σας.

Η συγκατάθεσή σας σε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου που ακολουθείται από την υποβολή τέτοιων πληροφοριών αντιπροσωπεύει τη συμφωνία σας για αυτήν τη μεταφορά.

Η Εταιρεία θα λάβει όλα τα εύλογα απαραίτητα μέτρα για να διασφαλίσει ότι τα δεδομένα σας αντιμετωπίζονται με ασφάλεια και σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου και ότι καμία μεταφορά των Προσωπικών Δεδομένων σας δεν θα πραγματοποιηθεί σε οργανισμό ή χώρα εκτός εάν υπάρχουν επαρκείς έλεγχοι, συμπεριλαμβανομένης της ασφάλειας των Τα δεδομένα σας και άλλες προσωπικές πληροφορίες.

Αποκάλυψη των Προσωπικών Δεδομένων σας

Εμπορικές συναλλαγές

Εάν η Εταιρεία εμπλέκεται σε συγχώνευση, εξαγορά ή πώληση περιουσιακών στοιχείων, τα Προσωπικά Δεδομένα σας ενδέχεται να μεταφερθούν. Θα ειδοποιήσουμε πριν μεταφερθούν τα Προσωπικά Δεδομένα σας και υπόκεινται σε διαφορετική Πολιτική Απορρήτου.

Επιβολή του νόμου

Υπό ορισμένες συνθήκες, ενδέχεται να ζητηθεί από την Εταιρεία να αποκαλύψει τα Προσωπικά Δεδομένα σας, εάν απαιτείται από το νόμο ή ως απάντηση σε έγκυρα αιτήματα από δημόσιες αρχές (π.χ. δικαστήριο ή κρατική υπηρεσία).

Άλλες νομικές απαιτήσεις

Η Εταιρεία μπορεί να αποκαλύψει τα Προσωπικά Δεδομένα σας με καλή πίστη ότι μια τέτοια ενέργεια είναι απαραίτητη για:

  • Συμμορφωθείτε με νομική υποχρέωση
  • Προστασία και υπεράσπιση των δικαιωμάτων ή της ιδιοκτησίας της Εταιρείας
  • Αποτρέψτε ή διερευνήστε πιθανές παρανομίες σε σχέση με την Υπηρεσία
  • Προστασία της προσωπικής ασφάλειας των Χρηστών της Υπηρεσίας ή του κοινού
  • Προστασία έναντι νομικής ευθύνης

Ασφάλεια των Προσωπικών Δεδομένων σας

Η ασφάλεια των Προσωπικών Δεδομένων σας είναι σημαντική για εμάς, αλλά να θυμάστε ότι καμία μέθοδος μετάδοσης μέσω Διαδικτύου ή μέθοδος ηλεκτρονικής αποθήκευσης δεν είναι 100% ασφαλής. Ενώ προσπαθούμε να χρησιμοποιούμε εμπορικά αποδεκτά μέσα για την προστασία των Προσωπικών Δεδομένων σας, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την απόλυτη ασφάλειά τους.

Αναλυτικές Πληροφορίες για την Επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων σας

Οι πάροχοι υπηρεσιών έχουν πρόσβαση στα Προσωπικά Δεδομένα σας μόνο για να εκτελούν τα καθήκοντά τους για λογαριασμό μας και είναι υποχρεωμένοι να μην τα αποκαλύπτουν ή να τα χρησιμοποιούν για οποιονδήποτε άλλο σκοπό.

Analytics

Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τρίτους παρόχους υπηρεσιών για την παρακολούθηση και ανάλυση της χρήσης της Υπηρεσίας μας.

Google Analytics

Το Google Analytics είναι μια υπηρεσία ανάλυσης ιστού που προσφέρεται από την Google που παρακολουθεί και αναφέρει την επισκεψιμότητα του ιστότοπου. Η Google χρησιμοποιεί τα δεδομένα που συλλέγει για την παρακολούθηση και την παρακολούθηση της χρήσης της Υπηρεσίας μας. Αυτά τα δεδομένα κοινοποιούνται σε άλλες υπηρεσίες της Google. Η Google μπορεί να χρησιμοποιήσει τα δεδομένα που συλλέγει για να προσαρμόσει και να εξατομικεύσει τις διαφημίσεις του δικού της διαφημιστικού δικτύου.

Μπορείτε να εξαιρεθείτε από τη διάθεση της δραστηριότητάς σας στην Υπηρεσία στο Google Analytics εγκαθιστώντας το πρόσθετο εξαίρεσης από το Google Analytics για πρόγραμμα περιήγησης. Το πρόσθετο εμποδίζει το JavaScript του Google Analytics (ga.js, analytics.js και dc.js) να μοιράζεται πληροφορίες με το Google Analytics σχετικά με τη δραστηριότητα επισκέψεων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου της Google, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Google Privacy & Terms:https://policies.google.com/privacy

Hotjar

Μπορείτε να δείτε την Πολιτική Απορρήτου τους στη διεύθυνσηhttps://www.hotjar.com/legal/policies/privacy/

Email Marketing

Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τα Προσωπικά Δεδομένα σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας με ενημερωτικά δελτία, μάρκετινγκ ή διαφημιστικό υλικό και άλλες πληροφορίες που μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Μπορείτε να εξαιρεθείτε από τη λήψη οποιασδήποτε ή όλων αυτών των επικοινωνιών από εμάς ακολουθώντας τον σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής ή τις οδηγίες που παρέχονται σε οποιοδήποτε email που στέλνουμε ή επικοινωνώντας μαζί μας.

Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε παρόχους υπηρεσιών μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να διαχειριστούμε και να σας στείλουμε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Mailchimp

Το Mailchimp είναι μια υπηρεσία αποστολής email marketing που παρέχεται από την Rocket Science Group LLC.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου του Mailchimp, επισκεφθείτε την Πολιτική Απορρήτου του:https://mailchimp.com/legal/privacy/

AWeber

Το AWeber είναι μια υπηρεσία αποστολής email marketing που παρέχεται από την AWeber Communications.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου της AWeber, επισκεφθείτε την Πολιτική Απορρήτου της:https://www.aweber.com/privacy.htm

GetResponse

Το GetResponse είναι μια υπηρεσία αποστολής email marketing που παρέχεται από την GetResponse.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου του GetResponse, επισκεφτείτε την Πολιτική απορρήτου τους:https://www.getresponse.com/legal/privacy.html

Χρήση, Απόδοση και Διάφορα

Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τρίτους παρόχους υπηρεσιών για να παρέχουμε καλύτερη βελτίωση της Υπηρεσίας μας.

Αόρατο reCAPTCHA

Χρησιμοποιούμε μια αόρατη υπηρεσία captcha που ονομάζεται reCAPTCHA. Το reCAPTCHA διαχειρίζεται η Google.

Η υπηρεσία reCAPTCHA ενδέχεται να συλλέγει πληροφορίες από εσάς και από τη Συσκευή σας για λόγους ασφαλείας.

Οι πληροφορίες που συλλέγονται από το reCAPTCHA διατηρούνται σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου της Google:https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων GDPR

Νομική βάση για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων βάσει του GDPR

Ενδέχεται να επεξεργαστούμε Προσωπικά Δεδομένα υπό τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

  • Συγκατάθεση: Έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων για έναν ή περισσότερους συγκεκριμένους σκοπούς.
  • Εκτέλεση σύμβασης: Η παροχή Προσωπικών Δεδομένων είναι απαραίτητη για την εκτέλεση συμφωνίας με εσάς ή/και για τυχόν προσυμβατικές υποχρεώσεις αυτής.
  • Νομικές υποχρεώσεις: Η επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων είναι απαραίτητη για τη συμμόρφωση με νομική υποχρέωση στην οποία υπόκειται η Εταιρεία.
  • Ζωτικά συμφέροντα: Η επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων είναι απαραίτητη για την προστασία των ζωτικών συμφερόντων σας ή άλλου φυσικού προσώπου.
  • Δημόσια συμφέροντα: Η επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων σχετίζεται με μια εργασία που εκτελείται προς το δημόσιο συμφέρον ή κατά την άσκηση επίσημης εξουσίας που έχει ανατεθεί στην Εταιρεία.
  • Έννομα συμφέροντα: Η επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων είναι απαραίτητη για τους σκοπούς των έννομων συμφερόντων που επιδιώκει η Εταιρεία.

Σε κάθε περίπτωση, η Εταιρεία ευχαρίστως θα βοηθήσει στη διευκρίνιση της συγκεκριμένης νομικής βάσης που ισχύει για την επεξεργασία και ειδικότερα εάν η παροχή Προσωπικών Δεδομένων αποτελεί νομική ή συμβατική απαίτηση ή απαίτηση απαραίτητη για τη σύναψη σύμβασης.

Τα δικαιώματά σας βάσει του GDPR

Η Εταιρεία αναλαμβάνει να σέβεται την εμπιστευτικότητα των Προσωπικών Δεδομένων σας και να εγγυάται ότι μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας.

Έχετε το δικαίωμα σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου και βάσει νόμου, εάν βρίσκεστε εντός της ΕΕ, να:

  • Ζητήστε πρόσβαση στα Προσωπικά Δεδομένα σας. Το δικαίωμα πρόσβασης, ενημέρωσης ή διαγραφής των πληροφοριών που έχουμε για εσάς. Όποτε είναι δυνατό, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση, να ενημερώσετε ή να ζητήσετε τη διαγραφή των Προσωπικών Δεδομένων σας απευθείας στην ενότητα ρυθμίσεων του λογαριασμού σας. Εάν δεν μπορείτε να εκτελέσετε αυτές τις ενέργειες μόνοι σας, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε. Αυτό σας δίνει επίσης τη δυνατότητα να λάβετε ένα αντίγραφο των Προσωπικών Δεδομένων που διατηρούμε για εσάς.
  • Ζητήστε διόρθωση των Προσωπικών Δεδομένων που διατηρούμε για εσάς. Έχετε το δικαίωμα να διορθώσετε τυχόν ελλιπείς ή ανακριβείς πληροφορίες που διατηρούμε για εσάς.
  • Εναντίωση στην επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων σας. Αυτό το δικαίωμα υπάρχει όταν βασιζόμαστε στο έννομο συμφέρον ως νομική βάση για την επεξεργασία μας και υπάρχει κάτι σχετικά με την ιδιαίτερη κατάστασή σας, που σας κάνει να θέλετε να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων σας για αυτόν τον λόγο. Έχετε επίσης το δικαίωμα να αντιταχθείτε όταν επεξεργαζόμαστε τα Προσωπικά Δεδομένα σας για σκοπούς άμεσου μάρκετινγκ.
  • Ζητήστε διαγραφή των Προσωπικών σας Δεδομένων. Έχετε το δικαίωμα να μας ζητήσετε να διαγράψουμε ή να αφαιρέσουμε Προσωπικά Δεδομένα όταν δεν υπάρχει καλός λόγος να συνεχίσουμε να τα επεξεργαζόμαστε.
  • Ζητήστε τη μεταφορά των Προσωπικών σας Δεδομένων. Θα παρέχουμε σε εσάς ή σε τρίτο μέρος που έχετε επιλέξει, τα Προσωπικά Δεδομένα σας σε μια δομημένη, κοινώς χρησιμοποιούμενη, μηχανικά αναγνώσιμη μορφή. Λάβετε υπόψη ότι αυτό το δικαίωμα ισχύει μόνο για αυτοματοποιημένες πληροφορίες για τις οποίες αρχικά παρείχατε τη συγκατάθεσή μας να χρησιμοποιήσουμε ή όπου χρησιμοποιήσαμε τις πληροφορίες για να συνάψουμε σύμβαση μαζί σας.
  • Ανακαλέστε τη συγκατάθεσή σας. Έχετε το δικαίωμα να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση των Προσωπικών σας Δεδομένων. Εάν αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας, ενδέχεται να μην είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε πρόσβαση σε ορισμένες συγκεκριμένες λειτουργίες της Υπηρεσίας.

Άσκηση των Δικαιωμάτων σας Προστασίας Δεδομένων GDPR

Μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας πρόσβασης, διόρθωσης, ακύρωσης και αντίρρησης επικοινωνώντας μαζί μας. Λάβετε υπόψη ότι ενδέχεται να σας ζητήσουμε να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας πριν απαντήσετε σε τέτοια αιτήματα. Εάν κάνετε ένα αίτημα, θα προσπαθήσουμε να σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.

Έχετε το δικαίωμα να παραπονεθείτε σε μια Αρχή Προστασίας Δεδομένων σχετικά με τη συλλογή και χρήση των Προσωπικών Δεδομένων σας. Για περισσότερες πληροφορίες, εάν βρίσκεστε στον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο (ΕΟΧ), επικοινωνήστε με την τοπική αρχή προστασίας δεδομένων στον ΕΟΧ.

Σελίδα θαυμαστών στο Facebook

Ελεγκτής δεδομένων για τη σελίδα θαυμαστών του Facebook

Η Εταιρεία είναι ο Υπεύθυνος Επεξεργασίας Δεδομένων των Προσωπικών Δεδομένων σας που συλλέγονται κατά τη χρήση της Υπηρεσίας. Ως διαχειριστής της Σελίδας θαυμαστών του Facebook, η Εταιρεία και ο χειριστής του κοινωνικού δικτύου Facebook είναι από κοινού ελεγκτές.

Η Εταιρεία έχει συνάψει συμφωνίες με το Facebook που ορίζουν μεταξύ άλλων τους όρους χρήσης της Σελίδας θαυμαστών του Facebook. Αυτοί οι όροι βασίζονται κυρίως στους Όρους Παροχής Υπηρεσιών του Facebook:https://www.facebook.com/terms.php

Επισκεφτείτε την Πολιτική Απορρήτου του Facebookhttps://www.facebook.com/policy.phpγια περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο το Facebook διαχειρίζεται τα Προσωπικά δεδομένα ή επικοινωνήστε με το Facebook στο διαδίκτυο ή μέσω ταχυδρομείου: Facebook, Inc. ATTN, Privacy Operations, 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, Ηνωμένες Πολιτείες.

Facebook Insights

Χρησιμοποιούμε τη λειτουργία Facebook Insights σε σχέση με τη λειτουργία της σελίδας θαυμαστών του Facebook και βάσει του GDPR, προκειμένου να λάβουμε ανώνυμα στατιστικά δεδομένα σχετικά με τους χρήστες μας.

Για το σκοπό αυτό, το Facebook τοποθετεί ένα Cookie στη συσκευή του χρήστη που επισκέπτεται τη Σελίδα θαυμαστών μας στο Facebook. Κάθε Cookie περιέχει έναν μοναδικό κωδικό αναγνώρισης και παραμένει ενεργό για μια περίοδο δύο ετών, εκτός εάν διαγραφεί πριν από το τέλος αυτής της περιόδου.

Το Facebook λαμβάνει, καταγράφει και επεξεργάζεται τις πληροφορίες που είναι αποθηκευμένες στο Cookie, ειδικά όταν ο χρήστης επισκέπτεται τις υπηρεσίες Facebook, υπηρεσίες που παρέχονται από άλλα μέλη της σελίδας θαυμαστών του Facebook και υπηρεσίες από άλλες εταιρείες που χρησιμοποιούν υπηρεσίες Facebook.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου του Facebook, επισκεφθείτε την Πολιτική Απορρήτου του Facebook εδώ:https://www.facebook.com/full_data_use_policy

Σύνδεσμοι προς άλλους ιστότοπους

Η Υπηρεσία μας μπορεί να περιέχει συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους που δεν λειτουργούν από Εμάς. Εάν κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο τρίτου μέρους, θα κατευθυνθείτε στον ιστότοπο αυτού του τρίτου μέρους. Σας συμβουλεύουμε ανεπιφύλακτα να ελέγχετε την Πολιτική Απορρήτου κάθε ιστότοπου που επισκέπτεστε.

Δεν έχουμε κανέναν έλεγχο και δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενο, τις πολιτικές απορρήτου ή τις πρακτικές οποιωνδήποτε τοποθεσιών ή υπηρεσιών τρίτων.

Αλλαγές σε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου

Ενδέχεται να ενημερώνουμε την Πολιτική Απορρήτου μας από καιρό σε καιρό. Θα σας ειδοποιήσουμε για τυχόν αλλαγές δημοσιεύοντας τη νέα Πολιτική Απορρήτου σε αυτή τη σελίδα.

Θα σας ενημερώσουμε μέσω email ή/και μιας ευδιάκριτης ειδοποίησης για την Υπηρεσία μας, προτού τεθεί σε ισχύ η αλλαγή και θα ενημερώσουμε την ημερομηνία “Τελευταία Ενημέρωση” στο επάνω μέρος αυτής της Πολιτικής Απορρήτου.

Σας συμβουλεύουμε να ελέγχετε περιοδικά την παρούσα Πολιτική Απορρήτου για τυχόν αλλαγές. Οι αλλαγές σε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου ισχύουν όταν δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με αυτήν την Πολιτική Απορρήτου, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας:

Μέσω email: info[at]bitcoin360ai.com

Επισκεπτόμενοι αυτήν τη σελίδα στον ιστότοπό μας:https://bitcoin360ai.com/contact-us/

Με αριθμό τηλεφώνου: +65 6701 58000

 

logo bitcoin360 white

ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΥΨΗΛΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Οι συναλλαγές σε Forex, CFD και κρυπτονομίσματα μπορούν να αποφέρουν σημαντικά κέρδη, αλλά ενέχουν επίσης ένα επίπεδο κινδύνου και ενδέχεται να μην είναι κατάλληλες για όλους τους επενδυτές. Δεν πρέπει να κερδοσκοπείτε με κεφάλαια που δεν έχετε την πολυτέλεια να χάσετε. Σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα να διαβάσετε τους ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ και την πλήρη σελίδα ΑΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ πριν κάνετε οποιαδήποτε επένδυση. Οι πελάτες θα πρέπει να γνωρίζουν την ατομική τους φορολογική υποχρέωση υπεραξίας στη χώρα διαμονής τους. είναι αντίθετο με το νόμο η προσέλκυση ατόμων από τις ΗΠΑ να αγοράσουν και να πουλήσουν δικαιώματα προαίρεσης εμπορευμάτων, ακόμη και αν ονομάζονται «συμβόλαια πρόβλεψης», εκτός εάν είναι εισηγμένα για διαπραγμάτευση και διαπραγματεύονται σε χρηματιστήριο εγγεγραμμένο στο CFTC ή εκτός εάν εξαιρούνται νομικά. Έχουμε τοποθετήσει COOKIES στον υπολογιστή σας για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας όταν επισκέπτεστε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις cookie στον υπολογιστή σας ανά πάσα στιγμή. Η χρήση αυτού του ιστότοπου υποδηλώνει την αποδοχή αυτού του ιστότοπου ds ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ.

Address: 435 Orchard Rd #11 Wisma Atria SG 238877

Email:info[at]bitcoin360ai.com